Neler Yeni

Yardım MSI monitör aldım 1 adet ölü piksel çıktı tavsiyeniz ne olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hiç yokmuş gibi yoluna devam et

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
iade etme kullan. zamanında aldıgım monitörümde geldiğinde 2 adet ölü piksel vardı. bu şekil kullanıyorum çok göze batmıyorsa kullan. ki dediğine göre uygun almışsın. bendekinde sağ altta görmüyorum bile.

Farway

80+ Silver
Yerine göre kullanabilirsin ben şahsen görmüyorum bile. Değişim isteyedebilirsin ama 5 pikselde oluyor diye biliyorum. İadeside oluyorsa onada bakabilirsin ama uğraşmaya değmez.Işık sızması yok değil mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
MSI OPTIX G27CQ4P 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Premium WQHD Curved Oyuncu Monitör

Monitörün piyasa fiyatı 5100 lira ben de 3500 liraya aldım banka puanımla 3379 liraya geldi Hepsiburada dan aldım normalde değişim talebi edeceğim ama stokta kalmadığı için değişim talep edemiyorum. MSI servisi de 5 ölü piksel çıkarsa destek veriyormuş. Problem şurada kur yükseliyor direk iade etsem aynı fiyata aynı monitörü hatta eşdeğerini bile alamıyorum sol tarafta siyah renkte bile gözükmeyen bir adet var siz olsanız ne yaparsınız? Hepsiburadaya yazdım bakalım ne olacak. WQHD monitör en yakın samsung oda 3900 lira ve 4ms felan.
Çok görünür değilse kullanırdım.
Aynı fiyata ikinci elden lg falan alırsınız anca.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kafana takma kullanmaya devam et derim. İstersen iade edebilirsin kaç ölü pixel çıktığı hiç önemli değil. Ölü pixel çıkmasa bile cayma hakkın var ama aynı fiyata daha iyi bir ürün alamazsın en az 1,5K eklemen gerekir. Eğer ekleyebiliyorsan iade et ama bence değmez.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Ben kullanırdım.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,149
İsim
Kadir
Paranoyak değilsen kafana takmazsan görmezsin bile onu
Yok değilim sol alt tarafta yakından belli olan
+1 Bi sene öyle kullandım sonra monitör bozuldu sıfırla değişimi yapıldı
Servispoint çok sorunlu tövbeliydim MSI almaya fiyatı görünce aldım :D
Dostum ölü piksel monitörün neresinde mesela wifi, ethernet, saat, tarih vb şeylere bakmak dışında ekranın sağ altına az bakıyoruz. Oralardaysa belki iade etmeyebilirsin.

Lakin ben olsam benim gibi takıntılı birini huzursuz eder. MSI ürünlerine servis point bakıyor ve bir sürü kötü geri dönüş var. Zamanında ben de MSI laptop almıştım 5 tane ölü piksel çıktı. Kadın 5 tane olmasaydı iade almayacaktık dediği için bir daha MSI'ın monitör ve laptop'larına önyargıyla bakmaya başladım. Karar senin.
Servispoint çok sorunlu tövbeliydim MSI almaya fiyatı görünce aldım anakartta sorun çıkardılar bende zamanıda
Hiç yokmuş gibi yoluna devam et
başka sorun çıkmazsa edeceğim :D
iade etme kullan. zamanında aldıgım monitörümde geldiğinde 2 adet ölü piksel vardı. bu şekil kullanıyorum çok göze batmıyorsa kullan. ki dediğine göre uygun almışsın. bendekinde sağ altta görmüyorum bile.
sol atta baya köşeye yakın evet
Yerine göre kullanabilirsin ben şahsen görmüyorum bile. Değişim isteyedebilirsin ama 5 pikselde oluyor diye biliyorum. İadeside oluyorsa onada bakabilirsin ama uğraşmaya değmez.Işık sızması yok değil mi?
stok kalmadığı için değişim yapamıyorlar olsa yapabiliriz dediler
Çok görünür değilse kullanırdım.
Aynı fiyata ikinci elden lg falan alırsınız anca.
Evet o yüzden kullanma kararı aldım akşam detaylı test edeceğim sorun çıkmazsa kullanacağım
Kafana takma kullanmaya devam et derim. İstersen iade edebilirsin kaç ölü pixel çıktığı hiç önemli değil. Ölü pixel çıkmasa bile cayma hakkın var ama aynı fiyata daha iyi bir ürün alamazsın en az 1,5K eklemen gerekir. Eğer ekleyebiliyorsan iade et ama bence değmez.
Evet o yüzden
Ben kullanırdım.
Kullanma kararı aldım akşam detaylı test edeceğim sorun çıkmazsa kullanacağım

Farway

80+ Silver
Yok değilim sol alt tarafta yakından belli olan

Servispoint çok sorunlu tövbeliydim MSI almaya fiyatı görünce aldım :D

Servispoint çok sorunlu tövbeliydim MSI almaya fiyatı görünce aldım anakartta sorun çıkardılar bende zamanıda

başka sorun çıkmazsa edeceğim :D

sol atta baya köşeye yakın evet

stok kalmadığı için değişim yapamıyorlar olsa yapabiliriz dediler

Evet o yüzden kullanma kararı aldım akşam detaylı test edeceğim sorun çıkmazsa kullanacağım

Evet o yüzden

Kullanma kararı aldım akşam detaylı test edeceğim sorun çıkmazsa kullanacağım
Muadil ürün yollamak zorundalar stok yoksa.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Takıntılı biri değilseniz kullanın gitsin. Zira bu fiyatlara bulamayabilirsiniz bir daha

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
bu şekilde kullan bence çok belirgin değilse

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru