X XPhonomia 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Ufuk Coşar Bugün, 21:05 #1 MSI MPG 274URF QD mönitör aldım veÖlü pixel varmı test etmek için YouTube dan ölü pixel testi açtım ve tam kapattığım sırada galiba monitörün kendi ölü pixel testi açıldı ve nasıl kapatacağımı bulamadım. Lütfen yardım edin.
MSI MPG 274URF QD mönitör aldım veÖlü pixel varmı test etmek için YouTube dan ölü pixel testi açtım ve tam kapattığım sırada galiba monitörün kendi ölü pixel testi açıldı ve nasıl kapatacağımı bulamadım. Lütfen yardım edin.
X XPhonomia 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Ufuk Coşar Bugün, 21:14 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 El-Turco yazmış: fişini çek tak yap hocam Devamı için tıklayın... Yabancı bir forumda aynı sorunu birisi yaşamış ve öyle çözmüş denedim ama işe yaramadı ve HDMI kablosunu söktüm taktım oda işe yaramadı Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:14 El-Turco yazmış: fişini çek tak yap hocam Devamı için tıklayın... Driver kaynaklı olabilirmi
El-Turco yazmış: fişini çek tak yap hocam Devamı için tıklayın... Yabancı bir forumda aynı sorunu birisi yaşamış ve öyle çözmüş denedim ama işe yaramadı ve HDMI kablosunu söktüm taktım oda işe yaramadı Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 21:14 El-Turco yazmış: fişini çek tak yap hocam Devamı için tıklayın... Driver kaynaklı olabilirmi