Neler Yeni

MSI MPG B550 Gaming Plus İşlemci Ve Ekran Kartı Önerisi ?

Rexial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Talha
Msı Mpg B550 Gaming Plus Ankartı Var

Bu karta Göre İşlemci Ve Ekran Kartı Önerisi İstiyorum Yardımcı Olacaklar Varmı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Msı Mpg B550 Gaming Plus Ankartı Var

Bu karta Göre İşlemci Ve Ekran Kartı Önerisi İstiyorum Yardımcı Olacaklar Varmı ?
Bütçeniz ne kadar, 2. el olur mu ? Olursa farklı şehirlerden alışveriş yapmaya sıcak bakar mısınız, yoksa sadece kendi şehrinizden mi almak istersiniz ?

Rexial

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz ne kadar, 2. el olur mu ? Olursa farklı şehirlerden alışveriş yapmaya sıcak bakar mısınız, yoksa sadece kendi şehrinizden mi almak istersiniz ?
2.el olur param güvende alış verişi yapabilirim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Erkan
ona göre ürün önericek

adam bütçem 5 bin tl derse nasıl gitsin 7 bin tl lik ürün önersin

düzgünce yardımcı olabilmesi için gereken bilgileri sormuş
Ucu açık bir öneri herkesin iyi yada kötü fikri vardır size yardımcı olamam ne demek adam üst başlıkta yazmış ne istediğini

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
5700x3d 7800xt-7900xt-4070super-4070tisuper

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Ucu açık bir öneri herkesin iyi yada kötü fikri vardır size yardımcı olamam ne demek adam üst başlıkta yazmış ne istediğini
zaten arkadaş ucu açık bir soru sorduğu için alanı daraltmak amacıyla soru sormuş

arkadaşı suçlamıyorum kesinlikle örnek amaçlı söylüyorum mesela ben desem "bilgisayar alıcam am5 soket öneri yapın"

şimdi bunun içinde ram seçimi var ekran kartı var anakarti var kasası var güç kaynağı var işlemcisine göre aio sıvı soğutma ya da kule tipi soğutucusu var varda var yani

bu anakarta 3600 de taksan çalışır 5600 de 5600x de 5700x3d de buraya kadar sorun yok

misal arkadaş bilgisayarı render amaçlı kullanmak istiyor iyi hoş ozaman bütçesine göre Nvidia önerirsin

ha dedi ben oyun amaçlı kullanıcam rx serisi bir kart önerirsin

ya da dedi benim bütçem düşük idarelik sıfır bir kart istiyorum ozaman intel arc serisi önerirsin

yani arkadaş orda yardımcı olamam derken tam anlamıyla yardımcı olamam demiyor yeterli bilgisi olursa daha iyi yardımcı olabileceğini söylemek istemiş
amacım kimseyi suçlamak ya da kimseye karşı çıkmak değil ama seninde dediğin gibi ucu açık bir soru hemde çok açık oyuzden bilgi almakta fayda var

Top Bottom