msi mpg b550 ile tomahawk arasında ne gibi farklar var100 Lira çıkabilirsen bu. Yoksa yine de MSI.![]()
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veremezsen sorun yok oda çok iyi.
maalesef çok bilgili değilim ekosistem nedir?Ekosistem var mı?
Mosfetleri daha sağlam ve kaliteli diye biliyorum. Çıkamazsanız sorun değil MPG ile benzer.msi mpg b550 ile tomahawk arasında ne gibi farklar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maalesef çok bilgili değilim ekosistem nedir?
aynı marka anakart+ekran kartı gibi.msi mpg b550 ile tomahawk arasında ne gibi farklar var
maalesef çok bilgili değilim ekosistem nedir?
ekran kartım asus rog strix 2060 super yani anakartı asus alırsam daha mı avantajlı olurumAsus ankart+ekran kartı gibi.
vatandan alacağım indirim var şuanda fakat dediğiniz anakart indirime girmemişİndirime girerse bunu da alabilirsin. B550 sınıfındakinin en iyilerinden.
![]()
MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Edge Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.261,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
86 tl fark ediyor anakartlar arasında fark varsa tabi ki alabilirimMosfetleri daha sağlam ve kaliteli diye biliyorum. Çıkamazsanız sorun değil MPG ile benzer.
RGB Konusunda evet bence.ekran kartım asus rog strix 2060 super yani anakartı asus alırsam daha mı avantajlı olurum
Çok fark yok. @crazyreign daha iyi bilir sanırım. İkisi de alınır. Fazladan 86 vermeye gerek yok.ekran kartım asus rog strix 2060 super yani anakartı asus alırsam daha mı avantajlı olurum
vatandan alacağım indirim var şuanda fakat dediğiniz anakart indirime girmemiş
86 TL fark ediyor anakartlar arasında fark varsa tabi ki alabilirim