❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 EDGE TI WIFI7 8799 TL

mami4k

80+
Reaksiyon skoru
41
Ben aldım hocam bekliyorum satıcı puanı da yüksekti ne kadar güvenilir bilmiyorum outlet ibaresi de göremedim.

Fiyat epey ve akakçe üzerinden bakınca çok uygun geldi. Ben 1 tane aldım.

Öyle bir fiyat yok, alabildiyseniz hayırlı olsun.

siyah olsa çekerdim umarım siyahlarda da aynı durum olur

Öyle bir fiyat yok, alabildiyseniz hayırlı olsun.
1000107479.webp

Alıntıyı görüntüle

Sepette farklı fiyat. Sizin için hayırlısı olsun. Umarım iptal etmezler. Bir daha satın almaya çalıştığınızda sizde de 15.000 TL mi gözüküyor?

Ekler

• 1221.webp
    1221.webp
    119.8 KB · Hit: 44
  • 12211.webp
    12211.webp
    51.4 KB · Hit: 44
Alıntıyı görüntüle

Sepette farklı fiyat. Sizin için hayırlısı olsun. Umarım iptal etmezler. Bir daha satın almaya çalıştığınızda sizde de 15.000 TL mi gözüküyor?
Teşekkürler. Evet şuan öyle gözüküyor ben konuyu açana kadar bitmiş sanırım. İhtiyacı olan da yararlansın istemiştim.

Bedava almışsın nasıl buluyorsunuz bunları :D
Hocam akakçede takipteymiş ürün bildirim düşünce gördüm. Açıkcası anakartın özelliklerine bakmadan aldım sadece fiyatı uygun geldiği için. Satıcıda güvenilir gelince şansımı denedim. Beyaz sistem toplamayı düşünüyordum iyi denk geldi.

Hocam akakçede takipteymiş ürün bildirim düşünce gördüm. Açıkcası anakartın özelliklerine bakmadan aldım sadece fiyatı uygun geldiği için. Satıcıda güvenilir gelince şansımı denedim. Beyaz sistem toplamayı düşünüyordum iyi denk geldi.
Tomahawk'ın üstünde Carbon'un altında Edge serisi. Muazzam anakart. Beyaz sistemse görüntüsü de cabası. Fiyat bedava, Magic satıcısı da güvenilir ama onay gelir mi siparişe o önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri