🔥İndirim Msı MB Mpg B850 Edge Tı Wıfı Am5 Ddr5 14,699TL

Fırsat değil başka yerlerde daha ucuz ayrıca. 2 ay önce fiyatı 8.799 TL'di bunun. Kara cumayı beklemek lazım.
Ciddi misin hocam. 2 ay önce takip etmiyordum. Ne olduda böyle oldu ? Ayrıca rog seriside öyle miydi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın ne var hocam
Ben de. Nedense sistemde en çok anakarta taktım kafayı

şöyle ki yanlış bilmiyorsam eğer 1h 1l en düşük seviye mosfet olarak geçiyor sıralama yapacak olursak sps-drmos-1h2l-1h1l olarak gidiyor evet, msi'ın tomahawk b850'den itibaren sps kullandığı bir gerçek. Asus top seviyesi b850 de bile 90A drmos kullanıyor olması lazım yanlış bilmiyorsam.
MSI özelinde b850'lerde Mortar Max'dan itibaren sps kullanıyor,
Asus ise TUF serisinden itibaren 80A veya 90A kullanıyor.

x870 15.200 almıştım. msi almayın ya asus alın. b850 13 küsüre düşüyor
Neden Asus hocam ?

şöyle ki yanlış bilmiyorsam eğer 1h 1l en düşük seviye mosfet olarak geçiyor sıralama yapacak olursak sps-drmos-1h2l-1h1l olarak gidiyor evet, msi'ın tomahawk b850'den itibaren sps kullandığı bir gerçek. Asus top seviyesi b850 de bile 90A drmos kullanıyor olması lazım yanlış bilmiyorsam.
Yani bu ne anlama geliyor açıklar mısınız ? Pek bilgim yok bu detaylar hakkında. Genel itibari ile asus mu mantıklı ? Asus rog b850 düşünüyorum sizce bu mu o mu ?

Neden Asus hocam ?

Yani bu ne anlama geliyor açıklar mısınız ? Pek bilgim yok bu detaylar hakkında. Genel itibari ile asus mu mantıklı ? Asus rog b850 düşünüyorum sizce bu mu o mu ?
daha yakışıklı duruyor bence ve beyaz. Msi gümüşümsü. siyah oranı fazla ramlerde falan
undefined - Imgur.webp

Fırsat değil başka yerlerde daha ucuz ayrıca. 2 ay önce fiyatı 8.799 TL'di bunun. Kara cumayı beklemek lazım.
Güzel anakart ama beklediğin bir düşüş çok zor.
x870 15.200 almıştım. msi almayın ya asus alın. b850 13 küsüre düşüyor
msi almayın demek cahilce. mesela asus rog a 850 kartında mesela kronik intel lan problemi var.(donanımsal diye biliyorum) msi daha kaliteli vrm ve ses hariç

Neden Asus hocam ?

çok fazla overclock ile işiniz yoksa b850 alıp geçin, ben de b850-a strix aldım memnunum ama daha fazla stabilite filan bekliyorsanız mosfet kalitesi ne kadar iyiyse o kadar iyi sonuçlar alırsınız, kaldı ki default yada pbo da filan kullanacaksanız drmosfet'ler fazlasıyla uzun ömürlü olur. + olarak başlıkta ki anakart ile rog b850-a 'nın da ses için chipsetleri gayet güzel, daha öncesinde ses kartı kullanıyordum bu anakarta geçtikten sonra pekte ihtiyaç duymadım, illa ki odyofili ya da yüksek besleme isteyen kulaklıklar için yeterli olmayabilir sonuçta onboard, ama yerleşik ses kartı gayet güzel alc 4080 olması lazım bahsi geçen 2 anakartta da, arkadaşın bahsettiği lan problemini daha yaşamadım belki istisnai bir durumdur bilmiyorum. Ama kesinlikle 2 üründe asla pişman etmez. Ve hani 9600x gibi bir işlemci için de biraz fazla olabilir bu bahsi geçen anakartlar hangi işlemci ile kullanacaksanız ona yönelik bir şeyler alsanız daha mantıklı olur gibi naçizane düşüncem.

Tercih meselesi hocam asus tuf b650 plus dan msi x870 tomahawk geçtim 2nci el 11k ya aldım ısınamadım şahsen 13k ya vatandan rog b850f gaming aldım asus'da özellikle bios olarak daha güzel geliyor bana .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri