Msı mug 2k mı , Asus rog 2k mı

ASUS ROG Strix XG27ACS-W 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA https://share.google/p0dxftpf70iJNosd1

Hangisi daha iyi sizce
Fiyat farkına değmez 2k 240hz alınır asusun parasına msi al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ASUS ROG Strix XG27ACS-W 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA https://share.google/p0dxftpf70iJNosd1

Hangisi daha iyi sizce
Acs-w değilde acs alınabilir 4k fark neden var bilmiyorum tabi bendede asus rogun xg259qns modeli var memnunum

Fiyat farkına değmez 2k 240hz alınır asusun parasına msi al

Acs-w değilde acs alınabilir 4k fark neden var bilmiyorum tabi bendede asus rogun xg259qns modeli var memnunum
msı alıyorum ya

Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
hocam samsung markasını severim ama monitörleri kronik sorunlu oluyo

msı alıyorum ya
Alma daha iyileri var. Yukarda yazdığım Samsung'u alabilirsin.

hocam samsung markasını severim ama monitörleri kronik sorunlu oluyo
Sadece G3 ve G5'in VA versiyonlarında ghosting sorunu var. G6 VA olmasına rağmen çok iyi gecikme ve ghosting performansı sunuyor. Resmen IPS gibi. Ayrıca renk gamutu da yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu hikayeli oyunlarda keyif verir.

Alma daha iyileri var. Yukarda yazdığım Samsung'u alabilirsin.

Sadece G3 ve G5'in VA versiyonlarında ghosting sorunu var. G6 VA olmasına rağmen çok iyi gecikme ve ghosting performansı sunuyor. Resmen IPS gibi. Ayrıca renk gamutu da yüksek ve VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu hikayeli oyunlarda keyif verir.
Hocam almış bulundum msı ya hem güvenilir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri