MSI OPTIX 23.6" MAG241C vs aoc24g2u

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Selamun aleyküm ben donanım arşivinin son çıkardığı sistemi almayı düşünüyorum ve yanında monitörde alcam bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aoc olanın fiyatı aynı diğeri sistemin yanında alınca 1.500 e düşüyor yani ikisinin fiyatı aynı oluyor ona göre değerlendirin lütfen

Msi daha mantıklı olabilir kardeşim.Hem curved bir monitör hemde daha büyük bir marka.Kullanan arkadaşımda var o monitörü gayet memnun.

AOC olanını öneririm. IPS panel ve pivot gibi özelliklere sahip diğerine ek olarak.

Genel anlamda evet daha pahalı bir panel tipi.

Msi daha mantıklı olabilir kardeşim.Hem curved bir monitör hemde daha büyük bir marka.Kullanan arkadaşımda var o monitörü gayet memnun.
Teşekkürler
Bide şuna bakar mısın" ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ " msı vs bu ?

Selamun aleyküm ben donanım arşivinin son çıkardığı sistemi almayı düşünüyorum ve yanında monitörde alcam bu 2 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım aoc olanın fiyatı aynı diğeri sistemin yanında alınca 1.500 e düşüyor yani ikisinin fiyatı aynı oluyor ona göre değerlendirin lütfen
kardesim bende aoc curved modeli var cok memnunum malzeme kalitesi olsun standı falan cok kaliteli hangisini alırsan al pisman olmazsın bütcene göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,241
Üyeler
183,251
Son üye
Royce
Geri