🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI 8999 tl Amazon

Alalı bir ay olmadı 8200 TL'ye aldım. Fiyatına göre iyi bir anakart. 3 SSD slotuda soğutuculu. Üst seviye işlemcileri besleyecek güce sahip.
20 gbps'lik USB portu. Optik ses çıkışı gibi özelliklerle donatılmış.
Eksi olarak chipsetinden dolayı gen5 SSD ve PCI express 5 desteği yok fakat şuan için gerekte yok.

Baya kaliteli anakart. Gen5 olsa ne olmasa ne?

Çok iyi bir model bu fiyata alınır..

Ben alalım 2 ay oldu ve araştırarak aldım, Chipsetle arasındaki PCIE yollarına kadar Tomahawk seviyesinde güç beslemesi de aynı şekilde. Çok minimal farklar var aralarında günlük kullanımda anlamayacağınız farklar onlar.

Mükemmel bir anakart. Kasımda 6000 civarında almıştım.

Tomahawk B650'nin isim değiştirmiş hali. Ondan daha üstün özellikleri de var örneğin üç m2 slotunda da soğutucu var. Ses çipi üst seviyede, toplam 17 faz 80A vrm beslemesine sahip. Tüm kritik parçalarda kallavi soğutucu var. USB port sayısı fazla ve hız açısından tatmin edici. Ryzen 9000'e uygun biosla geliyor ve stabil çalışıyor.

Bence bu fiyata da değer.

Çok kaliteli bir anakart, VRM yapısı olsun, soğutması olsun, 3 tane SSD girişi ve hepsinin de soğutucusu olsun her şey var. Üst düzey işlemcileri de destekleyecek seviyede. İçindeki ses bileşeni de üst düzey.
Tek eksiği GEN 5 SSD ve Pcie 5.0 desteğinin bulunmamasıdır. O da zaten pek gerekli değil bence.

Geri