AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,489
B650m-a wifi II buldum az kullanılmış. 4k istiyor nasıl sizce?Gitmez. En az B650M-R ya da B650M-P al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi fiyat
B650m-a wifi II buldum az kullanılmış. 4k istiyor nasıl sizce?Gitmez. En az B650M-R ya da B650M-P al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi fiyat
Ben herşeyi iptal ettim başa döndüm kanka ram olayı aşırı bozuyor işlerimi
Arayınca bulunuyor hocam. Ben bu gün xpg lancer 6000mhz cl40 4250ye aldımBen herşeyi iptal ettim başa döndüm kanka ram olayı aşırı bozuyor işlerimi
Ben sadece hynix a çipini alırım kanka ya 32 gb mi 4250?Arayınca bulunuyor hocam. Ben bu gün xpg lancer 6000mhz cl40 4250ye aldım
Vrm olmasın o XDGider kardeşim 8 adet 60 amper VRAM olması yeterli zaten
Otomatik düzeltmeye tıklayarak yazıyorum olur öyle şeylerVrm olmasın o XD
M2 olmayan AM5 mi var?Anakart 65 TDP işlemcilere giderde çok kırpma 2. M2 soketi olsaydı bari ilerde 2. M2yi takmak isteseniz yalandan bı USB kutuya 700 yine harciycaksiniz almışken biraz daha koyup arkasında bir type c birde M2 soketi fazla olan modellere bakın
Aynen. 2x16Ben sadece hynix a çipini alırım kanka ya 32 gb mi 4250?
Hayır anakart tek soket M2 destekliyor.M2 olmayan AM5 mi var?
Oraya 1 TB taksan + 1 TB SSD iyi olurHayır anakart tek soket M2 destekliyor.
Günümüz koşullarında minimum 2 tercih edilmesi gerekir biraz daha fark vererek m/r ya da biostar tercih etmek daha iyi. Onlarda girer bu ay indirime büyük ihtimal
Alınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.B650m-a wifi II buldum az kullanılmış. 4k istiyor nasıl sizce?
Tam alacaktım çok iyi zamanda yazdınızAlınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.
PCB kalitesi m k serisine göre İnce
Msi anakart öneririm
pro B650-S wifi var. O nasıldır?Alınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.
PCB kalitesi m k serisine göre İnce
Msi anakart öneririm