❌İndirim Bitti! MSI PRO B650M-B hepsiburada premium ile 3600₺

yapma ya ben kasa işlemci sıvı soğutucu ekran kartı çözdüm psu anakart ssd kaldı ram önceden vardı kingston the beast 16gb bi süre tek slot 16gb kullanıcam mecbur
Ben herşeyi iptal ettim başa döndüm kanka ram olayı aşırı bozuyor işlerimi

Anakart 65 TDP işlemcilere giderde çok kırpma 2. M2 soketi olsaydı bari ilerde 2. M2yi takmak isteseniz yalandan bı USB kutuya 700 yine harciycaksiniz almışken biraz daha koyup arkasında bir type c birde M2 soketi fazla olan modellere bakın

Anakart 65 TDP işlemcilere giderde çok kırpma 2. M2 soketi olsaydı bari ilerde 2. M2yi takmak isteseniz yalandan bı USB kutuya 700 yine harciycaksiniz almışken biraz daha koyup arkasında bir type c birde M2 soketi fazla olan modellere bakın
M2 olmayan AM5 mi var?

Hayır anakart tek soket M2 destekliyor.
Günümüz koşullarında minimum 2 tercih edilmesi gerekir biraz daha fark vererek m/r ya da biostar tercih etmek daha iyi. Onlarda girer bu ay indirime büyük ihtimal
Oraya 1 TB taksan + 1 TB SSD iyi olur

B650m-a wifi II buldum az kullanılmış. 4k istiyor nasıl sizce?
Alınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.
PCB kalitesi m k serisine göre İnce
Msi anakart öneririm

Alınmaz uzak durun bende var . Wi-fi yok gibi bişey. Anakart mosfetleri de ısınıyor bende sonra elden cikaracam. Her ram Expo bile açmıyor. Patriot hiç stabil olmadı. Xpg denedim expo yemedi. Manuel ayarlayınca açtım. Ama Windows geç açılıyor.
Msi anakart öneririm
Tam alacaktım çok iyi zamanda yazdınız :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi anakart öneririm
pro B650-S wifi var. O nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt