Türkçe meali nedir
Türkçe meali nedir
şimdi biri 2022 de çıkmış fp en iyi ana kart seçilmiş , black friday 2024 te 2.999 tl ye satılmış bir kart , biridi daha geçen hafta 16 ocak 2026 da çıkmış , en düşük 6200 tl fiyata sahip , dediğin doğru yanlış değil ama en düşük fiyattan baktığında 2 katı fiyat farkı var değer mi ? , kendim için konuşuyorum b650 m r kullanıyorum 32 gb ram e sahibim daha fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum 11 pro workstations sayesinde kartın eksik özellikleri çalışıyor yazılım mühendisi bölüm öğrencisiyim iş görür yani ama b850 nerede b 650 serisi nerde tabii ki de daha iyi olacak yeni seribence hiç bir şey demeye gerek yok b650m-r alacagıma bunu alırım kafadan b850 çipset direkt gen 5.0 ekran kartı destegi var daha güncel soket daha iyi bios destegi var oglu var bence ortalama bir b650 fiyatına b850 almak ciddi avantaj
force al 800 tl bir şey değilse senin içinGIGABYTE B850M FORCE 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart
Bu anakart ile arada kaldım hocam arada 800 TL oynuyor ama MSI da çok cazip geliyor.
Şu anki fiyatıyla konuşşimdi biri 2022 de çıkmış fp en iyi ana kart seçilmiş , black friday 2024 te 2.999 tl ye satılmış bir kart , biridi daha geçen hafta 16 ocak 2026 da çıkmış , en düşük 6200 tl fiyata sahip , dediğin doğru yanlış değil ama en düşük fiyattan baktığında 2 katı fiyat farkı var değer mi ? , kendim için konuşuyorum b650 m r kullanıyorum 32 gb ram e sahibim daha fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum 11 pro workstations sayesinde kartın eksik özellikleri çalışıyor yazılım mühendisi bölüm öğrencisiyim iş görür yani ama b850 nerede b 650 serisi nerde tabii ki de daha iyi olacak yeni seri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
force al 800 tl bir şey değilse senin için
Dey elektronik itopya sorun çıkarmaz ama ne alacaksınHocam fiyatlar son zamanlarda çok dalgalı olduğu için beklemeli miyim bilemiyorum
R7 9700x ile kullanacağım nasip olursa ama ben ne zaman bir şey alsam ertesi gün indirim oluyor. Alacağım yer PTT(DEY elektronik) olduğu için problem yaşamak da istemiyorum.
GIGABYTE B850M FORCE 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX AnakartDey elektronik itopya sorun çıkarmaz ama ne alacaksın