Kendinden fanlı kasa olursa süper olur yada kasa+fan önerisinde bulanacak var mı?
kesin uyum olur dimi hocam anakart ile pek anlamıyorum pclerden de korkuyorum açıkcasıFAZEON F3 7x120mm ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FAZEON F3 7x120mm ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu attıklarım sadece örnek daha iyileri de var hocam
anakartın atx atx yada e - atx kasa alman yeterli olacaktır ama ekran kartı ne kullanıcaksın hocamkesin uyum olur dimi hocam anakart ile pek anlamıyorum pclerden de korkuyorum açıkcası
5070 düşünüyorum hocam yanına da sence hangi işlemciyi kullanayım sana sorayım kafamdaki ryzen 7 7800x3danakartın atx atx yada e - atx kasa alman yeterli olacaktır ama ekran kartı ne kullanıcaksın hocam
Kanka cevap verirsen süper olur beanakartın atx atx yada e - atx kasa alman yeterli olacaktır ama ekran kartı ne kullanıcaksın hocam
hocam oda işini görür uçarım dersen 9800x3d alabilirsin ben biraz birden uçtum 9800x3d aldım direk5070 düşünüyorum hocam yanına da sence hangi işlemciyi kullanayım sana sorayım kafamdaki ryzen 7 7800x3d
Kanka cevap verirsen süper olur be
7800x3d de aynı şekilde her türlü işini görür5070 düşünüyorum hocam yanına da sence hangi işlemciyi kullanayım sana sorayım kafamdaki ryzen 7 7800x3d
Kanka cevap verirsen süper olur be
aga bunda ben sıvı soğutmayı nereye takıcamXIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri,
yukarıyayada yana hangi sıvı soğutma alacaksın hocamaga bunda ben sıvı soğutmayı nereye takıcam
kaç mm radyatörlü sıvı soğutmaaga bunda ben sıvı soğutmayı nereye takıcam
aga bunda ben sıvı soğutmayı nereye takıcam
kanki ben ışık falan hayranı değilim f/p olsun yeter uzun ömürlü bişeylerHe gördüm isteklerine bakıyorum