MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 SOKET AM5 DDR5 8200 Uyumlu kasa önerisi

Ghostwan

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
7000
Kendinden fanlı kasa olursa süper olur yada kasa+fan önerisinde bulanacak var mı?

Kendinden fanlı kasa olursa süper olur yada kasa+fan önerisinde bulanacak var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu attıklarım sadece örnek daha iyileri de var hocam

bu attıklarım sadece örnek daha iyileri de var hocam
kesin uyum olur dimi hocam anakart ile pek anlamıyorum pclerden de korkuyorum açıkcası

kesin uyum olur dimi hocam anakart ile pek anlamıyorum pclerden de korkuyorum açıkcası
anakartın atx atx yada e - atx kasa alman yeterli olacaktır ama ekran kartı ne kullanıcaksın hocam

anakartın atx atx yada e - atx kasa alman yeterli olacaktır ama ekran kartı ne kullanıcaksın hocam
5070 düşünüyorum hocam yanına da sence hangi işlemciyi kullanayım sana sorayım kafamdaki ryzen 7 7800x3d

Kanka cevap verirsen süper olur be

Son düzenleme:
5070 düşünüyorum hocam yanına da sence hangi işlemciyi kullanayım sana sorayım kafamdaki ryzen 7 7800x3d

hocam oda işini görür uçarım dersen 9800x3d alabilirsin ben biraz birden uçtum 9800x3d aldım direk

7800x3d de aynı şekilde her türlü işini görür

@shankar1 hocam arkadaş anakartına uyumlu kasa bakıyo öneri verir misin ? birde sıvı soğutma kullanacak sanırım kendisi ona uyacak bir kasa harika ollur

Geri