MSI Pulse vs HP Vıctus

@soul ne diyorsun hocam bu işe ? 55 k ya kadar laptop bakıyorum 4070,32 GB RAM,1TB SSD önceliğim var. Ne alınır ?

Her ikisini de alırsanız kazık yemiş olursunuz. ryzen 7 7840hs daha özellikli ve güç aynı denilebilir 13700h ile.

Her ikisini de alırsanız kazık yemiş olursunuz. ryzen 7 7840hs daha özellikli ve güç aynı denilebilir 13700h ile.
Şirket bilgisayarlarımızda ryzen işlemciler var. Render konusunda çok fazla performans alamıyoruz. Bu yüzden biraz intel işlemci istiyorum. Oyundan çok iş içinde kullanacağım bir bilgisayar olacak.

Şirket bilgisayarlarımızda ryzen işlemciler var. Render konusunda çok fazla performans alamıyoruz. Bu yüzden biraz intel işlemci istiyorum. Oyundan çok iş içinde kullanacağım bir bilgisayar olacak.
avx-512f mevcut 7840hs'de. 4 nanometre, ddr5 5600 mhz destekliyor. Ek olarak daha verimli olabilir intelden. hp önermiyorum. acer nitro 16 var, hem paneli 165 hz ve nvidia g-sync desteği de mevcut.

Hocam biraz araştır internet de güvenilir mi değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilirmiş analaşılan siz de bakın

Hocam biraz araştır internet de güvenilir mi değil mi

Güvenilirmiş analaşılan siz de bakın
Niye kızıyorsun hocam. Bilmediğim için sordum şikayet var yorumlarını okudum bir sıkıntı göremedim bende. Bu laptobu alacağım. Teşekkür ederim yardımın için. Tüm mesajların +rep :kedi:

Hangi işlemciler dostum? 7000 serisi işlemciler şuanda daha iyi intel'e göre.

İntel işlemci alacaksn soğutması iyi bir laptop al 95 derece üstüne çıkıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,826
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri