🔥İndirim MSI RTX 5070 Shadow 3X OC 33.829TL

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
941
Öyle bedava medava değil al sata da gitmez tamam mı gardaş ama inno zotac ve gigabyte SFF kartlar yerine tercih edebilirsiniz satıcı vatan peşin fiyatına taksit avantajları var başka da bişey yok 3 aydır 5070 bakıyorum fiyatlarının düştüğü yok

9070XT saf güçte daha iyi ve yakın fiyatta AMD önyargınız yoksa ve sadece oyun için kart alacaksanız 9070xt daha iyi bir seçenek olabilir

Vatan sitesinde de aynı fiyat ama taksitler daha kötü paraf kampanyası hariç

Son düzenleme:
Vatan sen hayıydıy gaydeş

Şu ''sadece oyun için alacaksanız 9070XT daha iyi'' olayını bir türlü aşamadı insanlar :)

9070XT saf güçte tabi ki 5070 den daha iyi fakat ''oyun'' anlamında AMD nin adam akıllı teknolojisi yok bunu artık kabul etmek gerek. 6 ay 9070XT kullandım FSR 4 için almıştım ama çoğu oyun FSR 4 desteklemiyor. Anti lag açınca bazı oyunlarda gecikme artıyor. FG muadili zaten yok AFMF 2 yazılım tabanlı bir teknoloji haliyle FG dan fersah fersah geride yani bir kere FG kullansanız geri dönüp AFMF 2 kullanınca ''bu ne'' dersiniz o yüzden sadece oyun için AMD lafı fazlasıyla havada kalıyor.

Asus Dual kadar çirkin

Şu ''sadece oyun için alacaksanız 9070XT daha iyi'' olayını bir türlü aşamadı insanlar :)

9070XT saf güçte tabi ki 5070 den daha iyi fakat ''oyun'' anlamında AMD nin adam akıllı teknolojisi yok bunu artık kabul etmek gerek. 6 ay 9070XT kullandım FSR 4 için almıştım ama çoğu oyun FSR 4 desteklemiyor. Anti lag açınca bazı oyunlarda gecikme artıyor. FG muadili zaten yok AFMF 2 yazılım tabanlı bir teknoloji haliyle FG dan fersah fersah geride yani bir kere FG kullansanız geri dönüp AFMF 2 kullanınca ''bu ne'' dersiniz o yüzden sadece oyun için AMD lafı fazlasıyla havada kalıyor.
bakma amd övenlere, nvidia kullananlar bile amd övüyor arkadaş, almaya gelince yok, global olarak pazar payının %94ü nvidia %5i amd %1i intel, ama 10 kişiden 9 u amd övüyor, övüyorsanız önce kendiniz alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus Dual kadar çirkin
+1 daha geçen gün 36k ya trio vardı şuna bu parayı vereceğime bir daha trio indirimi beklerim.

bakma amd övenlere, nvidia kullananlar bile amd övüyor arkadaş, almaya gelince yok, global olarak pazar payının %94ü nvidia %5i amd %1i intel, ama 10 kişiden 9 u amd övüyor, övüyorsanız önce kendiniz alın.

+1 daha geçen gün 36k ya trio vardı şuna bu parayı vereceğime bir daha trio indirimi beklerim.

AMD fiyatlandırmayı biraz başardı ve son nesilde daha çok tercih edildi bunun artık kavga seviyesine gelmesi gerek yok ucuz ama eksileri var insanlar bilerek tercih ediyor

Nvidia da ne varsa kötü bir kopyası da AMD de var tam olarak özet bu.

Lafa gelince AMD de Nvidia nın tüm teknolojileri var diyorlar ama hangi birisi Nvidia teknolojileri gibi stabil ve sorunsuz çalışıyor? dobloda da 4 lastik, 2 ayna, 1 direksiyon var ferraride de...

AMD dua etsin adamlar yapay zekaya odaklanıp oyuncu pazarını boşlamış durumda, gerçi boşladığı haliyle bile yakın zamanda DLSS 4.5, Dynamic FG 6x ve DLSS 5 yani boşlamış hali bile AMD nin fersah fersah ötesinde. Bir de bu adamların yapay zekanın yavaşladığı ve kendilerini oyuncu pazarına odakladığı halini düşünün...

Seçili e ticaret ile 30000 TL ye 1500 TL paraf para (tövbe estağfurullah) kendi sitesinden önceki kampanyadan 17500 TL aldım zaten😆 kart limiti kalmadı

AMD dua etsin adamlar yapay zekaya odaklanıp oyuncu pazarını boşlamış durumda, gerçi boşladığı haliyle bile yakın zamanda DLSS 4.5, Dynamic FG 6x ve DLSS 5 yani boşlamış hali bile AMD nin fersah fersah ötesinde. Bir de bu adamların yapay zekanın yavaşladığı ve kendilerini oyuncu pazarına odakladığı halini düşünün...
şeytan nvidia odaklansa da her şeyi birden önümüze koymaz, amd zaten rakip değil, tekel olmuşlar, herkes kapısında kuyruk olmuş, bütün kozlarını oynamazdı her nesilde kart sattırabilmek için.

Katılıyorum kağıt üstünde 9070xt 5070e kıyasla ne kadar üstün olsada nvidia daha stabil çalışıyor. AMD yazılımında çekmediğim problem kalmadı her ay farklı bir eski sürüm yüklüyorum amd üzerinde. Her güncellemede farklı bir problem yaşıyorum.
Bir insan elden ring oynayabilmek için 2025 şubat sürümü yüklemesi gerekir mi ya :D

bu shadow 3x nasıldır. 5080 inini düşünüyorum diğer segmentlere göre çok ucuz geldi.

Geri