KToprak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 123
- İsim
- Kamil
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce vatandan 3350 TL ye sistem topladım. MSİ RX 570 ekran kartını seçmiştim. Maalesef ekran kartında sıkıntı var. Zula, Pubg lite gibi küçük oyunlarda olmasa da Far Cry Primal, COD WW2 gibi biraz daha büyük oyunlarda oynarken ekran tek bir renk oluyor (gri siyah kahverengi gibi) hiçbir şey yapılmıyor kasa çalışmaya devam ediyor bazen reset tuşuda işe yaramıyor power tuşuna basılı tutarak kapatabiliyorum sistemi. Nette ekran tek renk olup kitleniyor diye aratırsanız bir çok kişinin başına bu sorun gelmiş garantiye göndererek halletmişler bir çoğu (bazıları da yazılımsal diyor ama bir kaç kez format attım farklı sürücüler kurdum düzelmedi). Sonradan öğrendim ki bu kartlar biraz sıkıntılıymış ısınma sesli çalışma böyle kitlenme gibi sıkıntıları varmış. Bende ısınma yada sesli çalışma olmadı fanın çalışıp çalışmadığından bile haberim yok benim için gayet sessiz, ama maalesef bu kitlenme sorunu oldu. Şimdi kafama takılan şu ben bu ekran kartından soğudum sıfırıyla değişseler bile belki aynısı ilerde yine yapacak yada sesli çalışma vs başka sıkıntı olacak. Ben sistemi komple gönderip iade etmeyi düşündüm ama (komple alırlar mı oda belli değil) bu sefer 2 haftada dolar çok arttı 3350 ye kesinlikle bu kalitede sistem toplayamıyorum. Sadece ekran kartını göndersem para iadesi alsam dediğim gibi piyasa arttı 1169 a almıştım ben şuan bu fiyata hiçbir ekran kartı gelmiyor bu sefer sistem elimde patlar. Kartı sıfırıyla değişseler ilerde başka sorun olur diye RX 570 den korkuyorum. Kafam karıştı açıkcası sizce en mantıklı olan hangisidir?
MSi RX 570 - İ3 9100F - H310M PRO VD PLUS - Corsair Spec 550w+80 Kasa-PSU - 250 GB WD Green SSD - 8 GB Crucial 3000 MHz CL 15 RAM
MSi RX 570 - İ3 9100F - H310M PRO VD PLUS - Corsair Spec 550w+80 Kasa-PSU - 250 GB WD Green SSD - 8 GB Crucial 3000 MHz CL 15 RAM