Yardım MSI RX 6500 XT DEVRE DIŞI KALIYOR.

Stamer

80+
Reaksiyon skoru
57
Lol oynarken ekran birden kapandı kasa çalışır vaziyette. Tekrar açtığımda ekran kartı görselde ki gibi devre dışıydı. Sürücüyü etkinleştirdim tekrar oyuna girdim tekrar sistem kapandı kasa çalışır vaziyette ama bu sefer ekran kartı devre dışı kalmamıştı Hazır yeni sistem aldım ilk oyunumdu.

Ekler

• sorun .png
    sorun .png
    62.4 KB · Hit: 42
ekran kartı driveri yüklerken yapılan hatalardan biri opstional olanı indirme her zaman en sonuncusunu değil en son gelen recommendedi indirmek mesela burada örneği var

Ekler

• 1669501508573.png
    1669501508573.png
    28 KB · Hit: 24
ekran kartı driveri yüklerken yapılan hatalardan biri opstional olanı indirme her zaman en sonuncusunu değil en son gelen recommendedi indirmek mesela burada örneği var
Bu driveri kurdum zaten hocam. En son sürüm whql yazanı ama aynı sorun devam ediyor
Sürücü değiştir. Whql uyumlu bir sürücü kur beta kullanma. Benzer olaylar 1-2 kez bende de oldu ama çok tekrarlanmadı.
En son sürüm indirdim fakat aynı sorun devam ediyor. Yeni hazır sistem aldım ilk oyundandan beri aynı. Sorun başka neyden kaynaklı olabilir

Dediğiniz sürümü indirdim sonradan farkettim ne demek istediğinizi. 1 oyunluk girdim ilk defa olmadı. Daha da olmaz umarım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri