Çözüldü✓ Msi Rx 6600 XT Mech?

DoctV

80+
Reaksiyon skoru
34
Konu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?

bende mech modeller ısınıyor diye okumuştum sanırım o yuzden diğer modellere göre fiyatı bi tık uygun oluyor bakalım daha bilgili yorumlar gelebilir

1 yıldır 5500 XT mech kullanıyorum sistemi almadan önce araştırırken her konuda ısınma sorunu var uzak durun gibi yorumlar gördüm fakat şu vakte kadar hiç ısınma sorunu yaşamadım kart en sıcak ayda bile max 71 dereceyi gördü model falan farklı ama yine de yazmak istedim

Konu başlığında geçen mech serisi 6600 xt aldım ama yapılan yorumlar bu modelden uzak durulması yönünde kullanan ve ya bilen var mı mech i sıcaklık olsun performans olsun?
Mech modellere ısınıyor diyorlar ama Uygun fiyatlıysa neden mech olmasın ki

B
Bir videoda 60-65 derecelerdeydi ama doğru mu tam bilmiyorum.

Paylaştığım videodan anlaşıldığı gibi canavar gibi bir kart ve gayet serin çalışıyor diyebiliriz.

Rx 6600 Serisini kullanmadım. 5500xt 8gb modeli vardı. Bende sorun yaşamadım. Şunu da ekliyim. Şimdiye kadar en ucuz mech olmadı o yüzden araştırmadım. XFX en ucuzu olduğu için onu önerdik hep
Gardaşım 6600XT serisinde en iyi marka hangisidir senin fikrince ?

yorumlar için çok teşekkür ederim hazır sizi bulmuşken bi kaç sorum daha olacak
elimdeki sistem:
msi 100R kasa
ryzen 5 3600
asus tuf gaming b450m plus 2
3600mhz 8gb ram corsair x2
512gb m2 ssd
msi rx 6600xt mech
corsair 550 80+ psu
1- 550w psu bu sistem için yeterli mi?
2- R5 3600 ile dar boğaz olur mu?
3- Pcı-4 çıkışlı olan bu ekran kartını 3.0 olan anakartta kullanıcam sorun olur mu?
4- Sistem hakkında düşünceniz nedir genel anlamda?
Çoğu kişinin merak ettiği şeyleri toplamaya çalıştım biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,465
Üyeler
184,166
Son üye
Kocaballı
Geri