Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
fıyat demıyorum ısınma olarak senınkı sorunlu mu geldı acaba onu sordumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fıyat demıyorum ısınma olarak senınkı sorunlu mu geldı acaba onu sordumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat değil 6750 XT 250w güç çekiyor o yüzden ısınıyorfıyat demıyorum ısınma olarak senınkı sorunlu mu geldı acaba onu sordum
Rx 6600 az güç çekiyor ısınmıyor eğer senin ki Rx6600 Mech ise Mech zaten büyük soğutma bloğuna sahip yani fazlasıyla yetiyor6600 kullanıyorum aynı model ısınma sorunu yok model yuksek dıye mı?
7000 serisi değilse geçilmez yani seni uçuracak bir FPS artışı yaşamazsın onun yerine işlemci yükseltmeyi filan deneSizce 4060'dan daha fazla fps almak için bu karta geçilir mi?
bendede 6700 var. normalde karttan memnunum ama knight online da oynuyorum. amd dx9 oyunlarında tam güç çalışmıyor, performansı nvidia ya göre düşük oluyor.Keşke 6700 indirimi olsaydı bayılıyom şu karta yaw.
Güzel kart ama işte tipik AMD sorunları maalesefbendede 6700 var. normalde karttan memnunum ama knight online da oynuyorum. amd dx9 oyunlarında tam güç çalışmıyor, performansı nvidia ya göre düşük oluyor.
Rxlerde eskisi kadar sorun varmı şuan hiç konu görmüyorumBir süredir bu fiyatlarda ve bu fiyata bundan daha iyi bir kart yok ancak model konusunda belli şüpheler var kullanan varsa bilgi verebilir mi?