MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG-091XTR Alınır Mı ?

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
64
Ekran beni düşündüren kısım ama emin de olamıyorum normalde 5070'li olarak düşünüyordum onlarda 72 bantlarında arada da çok fark olmayınca kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay önce bunu aldim harika cihaz öneririm : https://app.hb.biz/nz4IK1tI6CVC
Hocam ekran tam 2K olmuyor sizin için bir sorun yaratıyor mu ? 1920 x 1200 olarak geçiyor

Günün sonunda yol 3 bilgisayara çıkıyor gibi.

1751895458831.webp

Omen max işlemci baya cacık, r9tler anakart ve gpu cok sıcak. Yolun sonu vector bence.

Kardesim ben bizzat kullaniyorum 10 nuamra laptop bir cok laptobu kullanmis biri olarak bunu al gec derim.

1 ay önce bunu aldim harika cihaz öneririm : https://app.hb.biz/nz4IK1tI6CVC
Harika cihaz mi bes para etmez bir cihaz bizzat bende de var.

Kardesim ben bizzat kullaniyorum 10 nuamra laptop bir cok laptobu kullanmis biri olarak bunu al gec derim.

Harika cihaz mi bes para etmez bir cihaz bizzat bende de var.
Hocam 1080p + 16gb dezavantaj değil mi ?

Gamegaraj sıcak ekran iyi MSI ekran kötü yine sıcak fark yok ucuz olanı al geç ben gamegaraj alırdım hem 32 var hem işlemci daha güçlü Intel de sıcak olucak istersen 300k ver titan al işlemci 95 derece :)

Gamegaraj sıcak ekran iyi MSI ekran kötü yine sıcak fark yok ucuz olanı al geç ben gamegaraj alırdım hem 32 var hem işlemci daha güçlü Intel de sıcak olucak istersen 300k ver titan al işlemci 95 derece :)
Hocam biraz daha uzun ömürlü alayım beni yarı yolda bırakmasın derdindeyim, kasam hali hazırda var fakat bunu daha çok televizyonda, seyehatlerde kullanacağım üzmesini de çok istemiyorum o yüzden tamamen bir kararsızlık içerisindeyim.

Hocam 1080p + 16gb dezavantaj değil mi ?
Dostum kaliteli arıyorsan msi al öbür türlü zaten 240hz 32 gb excalibur yada tulpar var yani özelliklerden ziyade performans ve dayanıklılığa bak derim ama game garaj da alınır

%45 ntsc ekranlı vectörü öven adamlardan tavsiye almayın derim. 90 civarı 5070ti roglar var veya üstteki arkadaşın attığı omen max 16 da alınır.

Gamegaraj da alınır.

Geri