3500 3700tl arası koy benceyok sağol teşşekür ederim şey soracağım 580 4gb o asus modeli kartım 3k eder mi ne kadara satmalıyım pahalıdan satmak istemem
pazarlık payı işte 3500 koydun pazarlıkta 3250 falan satılır yada daha fazla ikinizde mutlu olursunuz fazla para göz çıkarmaz oyun paranı çıkarır veya rx 6600xt paranıpahalı olmaz mı alan arkadaş ta mutlu olsun
Teşekkür etme beğe ay 6600xt alyok sağol teşşekür ederim şey soracağım 580 4gb o asus modeli kartım 3k eder mi ne kadara satmalıyım pahalıdan satmak istemem
alan kişide aldığı paraya değsin benim gibi olmasınpazarlık payı işte 3500 koydun pazarlıkta 3250 falan satılır yada daha fazla ikinizde mutlu olursunuz fazla para göz çıkarmaz oyun paranı çıkarır veya rx 6600xt paranı![]()
3000tl koyarsan illa adam onu 2700 2500tl var son falan diyecek kanka inan bana 4 ay boyunca ekran kartımı satmayaca çalıştım ne insanlar geldi o yüzden pazarlık payı olarak 300 400tl koy senalan kişide aldığı paraya değsin benim gibi olmasın![]()
sadece düşüncelerini merak ettim benimle aynı fikirde olan var mı diye yokmuş kusura bakma bu arada haklısıniade et. kötü tercih. kendi düşüncenden başka bir düşünceyi iplemiyorsan da soru sorma. sorunun cevabı bariz çünkü.
iade etmeyi düşündüm ama etmem muhtemelenBen şu yıldan itibaren bu bütçelerde 2060 tercih etmezdim açıkçası. Bir de ventus modeli hiç gerek yok aksiyona. Beğemezsem iade kafasına da girme hiç bence. İade hakkın var elbet de bile bile iade etmiş olacaksın sıfır ürüne yazık.