Coni BIRAVO
80+
Dahası
Bence MSİ ve ASUS en iyi iki bileşen üreticisi her iki markayıda çok seviyorum eksiklerinizi ve artılarını gelin tartışalım
Anakart modeli olarak her zaman Msi tercih ettim. Monitörde Asus. Ekran kartında Palit. Benim de böyle bir tercihim var yıllardır.Bence MSİ ve ASUS en iyi iki bileşen üreticisi her iki markayıda çok seviyorum eksiklerinizi ve artılarını gelin tartışalım
Asus güzelde garantisi rezalet ülkemizde. Ben ASUS. Anakart kullanıyordum bios güncellerken elektirik gitti kullanıcı hatası diyip bunu yapmak için 5000 Tl para istediler. Bende MSİ Anakart aldım garanti olarakta ürün olarakta bi sorun yaşamadım ama bidaha Asus almamBence MSİ ve ASUS en iyi iki bileşen üreticisi her iki markayıda çok seviyorum eksiklerinizi ve artılarını gelin tartışalım
Aynı şeyi tercih ediyormuşuz imzamdaki sisteme bakAnakart modeli olarak her zaman Msi tercih ettim. Monitörde Asus. Ekran kartında Palit. Benim de böyle bir tercihim var yıllardır.
Dostum eski asus kalitesi kalmadı hatta arızalı ürünün arkasında bile durmuyorlar. Birebir kendim yaşadım. Çağrı merkezi temsilcisi ile içmeye gidecek kadar samimi oluyorsun tavisye etmemmsi performanstır asus abartı kalitedir