Neler Yeni

Msi Vs Gigabyte 4070 super

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
İkisininde aynı fiyatta olduğu senaryoda hangisini almam lazım?
Gigabyte 4070 super eagle oc
Msi ventus x2
Birde deepcool PF550 550 watt psu ile 4070 super calistirabilirmiyim? Sadece valorant oynayacagim bir sure islemci 5600

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert
Galax daha iyi sanırsam bu ikisinden de onu neden almak istemiyorsunuz acaba

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Ahmet
-Gigabyte 3 fanlı bir model, msı ise iki fanlı o yüzden gigabyte. Bir diğer sebepte iki firmanında bir tık uygun fiyatlı serisi olduğu için soğutma konusunda bunu baz almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
-İşlemcin darboğaz yapacaktır o yüzden oyun keyfin bir tık üzebilir. Tabi bu valorant gibi oyunlarda nasıl olur bilemiyorum
-Sanırım power supply için dönüştürücü kablo gerekli.

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galax daha iyi sanırsam bu ikisinden de onu neden almak istemiyorsunuz acaba
2. El alacağım verdiğim teklifi kabul eden 2 cihaz bunlar oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte 3 fanlı bir model, msı ise iki fanlı o yüzden gigabyte. Bir diğer sebepte iki firmanında bir tık uygun fiyatlı serisi olduğu için soğutma konusunda bunu baz almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
Bende o yüzden sordum aslında gigabyte daha mantıklı olur yani sıcaklık açısından

-Gigabyte 3 fanlı bir model, msı ise iki fanlı o yüzden gigabyte. Bir diğer sebepte iki firmanında bir tık uygun fiyatlı serisi olduğu için soğutma konusunda bunu baz almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
-İşlemcin darboğaz yapacaktır o yüzden oyun keyfin bir tık üzebilir. Tabi bu valorant gibi oyunlarda nasıl olur bilemiyorum
-Sanırım power supply için dönüştürücü kablo gerekli.
Hocam 550 watt yeterli olurmu? Zaten yüke sokmam cihazı ama undervolt yapmama gerek varmı? Zorlanmasin diye valorantla gecinicem bir süre sonra ddr5 mi gecerim yoksa 5700x3d ile devammi ederim bilmiyorum birde kablo ne alacağım?

Son düzenleme:

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
İkisininde aynı fiyatta olduğu senaryoda hangisini almam lazım?
Gigabyte 4070 super eagle oc
Msi ventus x2
Birde deepcool PF550 550 watt psu ile 4070 super calistirabilirmiyim? Sadece valorant oynayacagim bir sure islemci 5600
Sadece valorant oynamak için 4070 süpere ihtiyacin yok. Ztn işlemci tabanlı bir oyun.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece valorant oynamak için 4070 süpere ihtiyacin yok. Ztn işlemci tabanlı bir oyun.
Dost sistemi yavas yavas gelistiriyorum ilk ekran kartini alicam sonra 2 ay 4070 superle idare edip ya 5070 ti yada 5080 e geçiş yapacağım

Sadece watt sorunu olmasin diye 1/2 ay yuksek oyun oynamayim diyorum

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış
Peki 1 ay sadece valorantla idare etsem sorun olurmu?
RTX açmadan 1080p'de oynayabilirsiniz kart 220w, 2k'da oyun veya rtx açarsanız en fazla pc kapanır tavsiyem 600-650w üzeri psu alman

quartle

80+ Gold
ikisini de tavsiye etmem pek fiyatlar nedir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berkay Kahraman
Hocam sonuç olarak hepsi 4070 super olduğu için adamakıllı gözle görülür bir farkı olmaz. Hangisini istiyorsan onu seç. Çok küçük farkları var. Bende Gigabyte var memnunum. Asus vesaire alsaydim birkaç derece daha soğuk çalışırdı maks. Zaten 65 derecede çalışıyor yükte. Çokta önemli değil yani bu tarz durumlar.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış
Hocam sonuç olarak hepsi 4070 super olduğu için adamakıllı gözle görülür bir farkı olmaz. Hangisini istiyorsan onu seç. Çok küçük farkları var. Bende Gigabyte var memnunum. Asus vesaire alsaydim birkaç derece daha soğuk çalışırdı maks. Zaten 65 derecede çalışıyor yükte. Çokta önemli değil yani bu tarz durumlar.
modeller önemlidir malzeme yapısı iyi olan modeller bozulma riski en az olan modellerdir bunlar sadece sıcaklıklar ile kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,570
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom