Neler Yeni

MSI vs PALIT vs ASUS vs EVGA vs ZOTAC vs INNO3D (3080 TI)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,400
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bütçeniz yeterliyse ROG Strix ya da Evga FTW3 Ultra modellerine bakabilirsin.
Gamerock soğutma konusunda gayet iyi bir model olsa da inanılmaz Coil Whine var. Daha doğrusu kimde Gamerock var ise Coil Whine'dan şikayet ediyordu, bunlardan biri de bendim.
Coil Whine sizin için sorun değilse pek bir önemi yok. ROG Strix ya da FTW3 Ultra modellerini alabiliyorsanız en iyi tercih bu modeller olur.
Rog ve ftw3 için sistem değişmesi lazım. Attığı hazır sistemde MSI ve Palit var. Şahsen Palit tercih ederdim. 3080ti gamerock PCB olarakta sağlam bir model 3080ti için konuşuyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,483
İsim
Bilal Tepe
Rog strix'li bir hazır sistem bulamadım bulsamda 40 binden satılıyorlar coil whine birazda şans işi diye geziyorlardı ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum
Zotac AMP holo 3080ti li sistem vardı 29bin 28 mi neydi bittimi stok sinerjideydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog ve ftw3 için sistem değişmesi lazım. Attığı hazır sistemde MSI ve Palit var. Şahsen Palit tercih ederdim. 3080ti gamerock PCB olarakta sağlam bir model 3080ti için konuşuyorum
3070ti gamerock alcam ama çok isinirmi bugün sipariş edicem sistemi uv yapmak sartsa yardımcı olurmusun aldıktan sonra konu acicam ona gore

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Coil whine benim laptopta oluyor rahatsiz ediyor beni coil whine'ın herhangi bir çözümü yok değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coil whine sorunu çıkarsa gamegaraj'a ulassam acaba bu sorunu çözerler mi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,775
İsim
Toxpox
Rog strix'li bir hazır sistem bulamadım bulsamda 40 binden satılıyorlar coil whine birazda şans işi diye geziyorlardı ne alacağım ne yapacağım bilmiyorum
Sorun yok o zaman. Zaten çok fazla para vermeye gerek yoktu diyecektim ki arada epey fiyat farkı varmış.
PCB bi noktadan sonra önem taşımıyor. Soğutması iyi bir model.
Bobin kalitesi yüzünden ortaya çıkan Coil Whine kafayı yedirtecek kadar rahatsız etmişti bende.
Her Gamerock kullanıcısında da görmüştüm bu sorunu.

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Bazen fan sesleri coil whine'ı bastırıyormuş öyle diyor bazıları aklımda dönüyo hepsi

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,775
İsim
Toxpox
Bazen fan sesleri coil whine'ı bastırıyormuş öyle diyor bazıları aklımda dönüyo hepsi
Fiyat farkına değmez.
Ayrıca Coil Whine sesi ROG Strix'de de olabilir tabii ki. Sadece ROG Strix ya da FTW3 Ultra gibi modellerin üretim süreci biraz daha kaliteli olduğu için Coil Whine çıkma şansı düşük.

Gamerock'lı sistemi alın.

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Güzel bi kulaklık alsam bu sesi duymam değil mi pek ses takıntım yok düşük sistemler kullandım süreklide bu sorunları yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,262
Üyeler
172,809
Son üye
Aqrxdwa
Top Bottom