MSI X570 A PRO

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,991
Arkadaşlar indirimde 1200TL alırsam pişman olurmuyum ? ileri dönük bir sistem düşünüyorum o yüzden ucuz bir b450 almak istemiyorum 1200TL'ye değer ise alacağım.Bana ne gibi avantajlar sağlar b450ye göre
işlemci 3600x.
Teşekkürler...

Overclock performansı B450 TOMAHAWK MAX'ten kötü ancak X570-A PRO'da da 2 adet ARGB, 2 adet RGB ve PCIe 4.0 özelliği var. Hangisi senin işine geliyorsa ondan al.

Pek fazla bir şey sağlamaz gen4 SSD takmıyorsan. OC konusunda B450 Tomahawk veya B450 ROG' dan geri kalır.
Dostum overclock olarak ne yönden geride kalır mesela bunun ram overclock kapasitesi daha geniş görünüyor.İşlemci yönünden de mantıken öyle olması gerekmez mi ? Çok bilgili olmadığım için anakartlarda cahiliiğime ver :)

Dostum overclock olarak ne yönden geride kalır mesela bunun RAM overclock kapasitesi daha geniş görünüyor.İşlemci yönünden de mantıken öyle olması gerekmez mi ? Çok bilgili olmadığım için anakartlarda cahiliiğime ver :)
VRM farklılıkları var.

Dostum overclock olarak ne yönden geride kalır mesela bunun RAM overclock kapasitesi daha geniş görünüyor.İşlemci yönünden de mantıken öyle olması gerekmez mi ? Çok bilgili olmadığım için anakartlarda cahiliiğime ver :)
VRM kalitesi giriş seviye ondan ucuz. Tomahawk veya B450-F kadar yüksek seviye VRM' e sahip değil ayrıca B450 Tomahawk ile aynı RAM hızları var birinde 4400 birinde 4133' dü yanılmıyorsam

VRM kalitesi giriş seviye ondan ucuz. Tomahawk veya B450-F kadar yüksek seviye VRM' e sahip değil ayrıca B450 Tomahawk ile aynı RAM hızları var birinde 4400 birinde 4133' dü yanılmıyorsam
Ozaman 1000TLye tomahawk almak çok daha mantıklı değil mi ?Hemde 200tl fazla cebimde kalır. pci 4.0 desteğini araştırdım oyunlarda 3.0 ile aralarında fark yokmuş.Mystic light ta destekliyormuş bu zaten yeterli olmaz mı kasa içi renkleri değiştirmek için :)

Ozaman 1000TLye tomahawk almak çok daha mantıklı değil mi ?Hemde 200tl fazla cebimde kalır. pci 4.0 desteğini araştırdım oyunlarda 3.0 ile aralarında fark yokmuş.Mystic light ta destekliyormuş bu zaten yeterli olmaz mı kasa içi renkleri değiştirmek için :)
JRGB diye bir giriş var mantık ARGB ile aynımı bilmiyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,402
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri