Neler Yeni

Msü kazanamazsam askeriyeden devam edebilir miyim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Msü ye çok bel bağlamanı önermem sağlık testinde hiç ummadığın bir sonuç çıkabilir, hayatta her zaman başka alternatifinde olsun .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okulda askeri eğitimin yanında lisans düzeyinde mühendislik egitimi de görüyorsun harp okullarında . Ayt bunun için
Sayısal'dan giderse mühendislik eğitimi görür. Arkadaş meslek lisesi mezunu. Bi ihtimal EA ama yüksek ihtimalle sözelden girer o yüzden seçenekleri sınırlı zaten. Ya tarih ya da uluslararası ilişkiler okuyacak.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Sayısal'dan giderse mühendislik eğitimi görür. Arkadaş meslek lisesi mezunu. Bi ihtimal EA ama yüksek ihtimalle sözelden girer o yüzden seçenekleri sınırlı zaten. Ya tarih ya da uluslararası ilişkiler okuyacak.
Tarih yada uluslar arası ilişki üzerine olur bak sayısalı pek kafam almaz alırda ultra mega almaz harp okuluna gidicem sorun olmaz umarım

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Tarih yada uluslar arası ilişki üzerine olur bak sayısalı pek kafam almaz alırda ultra mega almaz harp okuluna gidicem sorun olmaz umarım
Uluslararası ilişkiler Eşit Ağırlıkta var. Sözelde bildiğim sadece Tarih var ama daha önce dediğim gibi bunlar şu an düşünmen gereken şeyler değil. Boyuna kiloma sporuna dikkat et. Sıkıca çalış halledersin. Eğer çok kafan karşıyorsa rehber öğretmenine falan danışabilirsin.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Uluslararası ilişkiler Eşit Ağırlıkta var. Sözelde bildiğim sadece Tarih var ama daha önce dediğim gibi bunlar şu an düşünmen gereken şeyler değil. Boyuna kiloma sporuna dikkat et. Sıkıca çalış halledersin. Eğer çok kafan karşıyorsa rehber öğretmenine falan danışabilirsin.
Anladım tyt girer gibi msü'ye çalışacam ben ilk gerisini sonra bu sıradada sağlığa spora dikkat edicem

kho1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan
Anladım tyt girer gibi msü'ye çalışacam ben ilk gerisini sonra bu sıradada sağlığa spora dikkat edicem
İnşallah kazanırsın dostum başarılar şimdiden. Sağlık için de sigara alkol varsa hemen bırak kan değerlerini çok etkiliyor çünkü.Sigara içenlerde billuburin ve hemoglobin yüksek çıkar genelde.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
İnşallah kazanırsın dostum başarılar şimdiden. Sağlık için de sigara alkol varsa hemen bırak kan değerlerini çok etkiliyor çünkü.Sigara içenlerde billuburin ve hemoglobin yüksek çıkar genelde.
Hiç içmedim ve spor hayatım vardı az çok ama bu yorulma olayını kendimde atmam gerek antremanlarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakkında hayırlısı hocam.
Eyw sağolun hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,617
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom