Msü mülakatta aile sicilinin önemi

K709

80+
Reaksiyon skoru
66
Ben ve yakın arkadaşım msü sınavına baş vurduk, msü sınavından iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz sonuçta tyt ile paralel bir sınav. Msü sözlü mülakatta aile sicil kaydına bakılıyor mu bizim ikimizinde ailesinde sicil kaydı var benim babam 10 sene önce 9-10 ay hapis yatmış suçsuz olduğu belirlenince hapisten çıkmış. Arkadaşımsın babası savcılıktan Twitter da C. Başkanına hakaretten çağrılmış ve ifadesi alınmış. Msü sözlü mülakatında aile sicili araştırılıyor mu ve bu durumlar msü girmeye engel olabilir mi?

Son düzenleme:
emin değilim ama benim bildiğim kadarıyla her şeyinize bakıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: K709
Ben ve yakın arkadaşım msü sınavına baş vurduk, msü sınavından iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz sonuçta tyt ile paralel bir sınav. Msü sözlü mülakatta aile sicil kaydına bakılıyor mu bizim ikimizinde aikesinde sicil kaydı var benim babam 10 sene önce 9-10 ay hapis yatmış suçsuz olduğu belirlenince hapisten çıkmış. Arkadaşımsın babası savcılıktan Twitter da C. Başkanına hakaretten çağrılmış ve ifadesi alınmış. Msü sözlü mülakatında aile sicili araştırılıyor mu ve bu durumlar msü girmeye engel olabilir mi?
Aile siciline tabii ki bakıyorlar.
Fakat MSÜ sınavında ne olacağınıza da bağlı. Senin durumun bir tık daha iyi fakat arkadaşın için aynı şeyi söyleyemem.

Bakıyorlar ama benim işlemediğim suçtan beni veya arkadaşımı sorumlu tutarlar mı?
Sonuçta biri suçsuz olduğu belirlenince hapishaneden çıkmış, diğeri ise sadece savcılık tarafından ifadesi alınmış.

Son düzenleme:
Ben ve yakın arkadaşım msü sınavına baş vurduk, msü sınavından iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz sonuçta tyt ile paralel bir sınav. Msü sözlü mülakatta aile sicil kaydına bakılıyor mu bizim ikimizinde aikesinde sicil kaydı var benim babam 10 sene önce 9-10 ay hapis yatmış suçsuz olduğu belirlenince hapisten çıkmış. Arkadaşımsın babası savcılıktan Twitter da C. Başkanına hakaretten çağrılmış ve ifadesi alınmış. Msü sözlü mülakatında aile sicili araştırılıyor mu ve bu durumlar msü girmeye engel olabilir mi?
Arkadaşının babası yüzünden elenebilir. Sizim ise babanızın suçsuz yere hapis yattığını belirten tutanak ve kayıtlara göre incelenir, ancak bir problem olacağını sanmıyorum. Tabii ki söylediklerik tahmini bilgilerdir.

• Beğen
Mülakatları geçip okula başladığınızda dahi araştırılıyor. Bu şekilde sonradan bir şeyler çıkıp alınan var. Oradayken öyle demişlerdi.

Ailenizin tabii olduğu suçlardan siz sorumlu tutulmazsınız, resmiyete böyledir en azından. Sende bir sorun olacağını düşünüyorum ama arkadaşın işi biraz yaş sonuçta "mülakat" belirliyor girip giremeyeceğini, malum :). Fakat bunlara takılmayın siz deneyin.

Aile sicili bazı konularda maalesef insanın karşısına çıkabiliyor. Kuzenimin babasının sicil kaydı olduğu için Amerika vize vermemişti.
Umarım sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Ailenizin tabii olduğu suçlardan siz sorumlu tutulmazsınız, resmiyete böyledir en azından. Sende bir sorun olacağını düşünüyorum ama arkadaşın işi biraz yaş sonuçta "mülakat" belirliyor girip giremeyeceğini, malum :). Fakat bunlara takılmayın siz deneyin.
Arkadaşım msü kazanmayı çok istiyor olumsuz yanıt vermek istemiyorum, olmaz mülakatlarda kalırsın falan demek istiyorum sonuçta arkadaşımın ders çalışma motivasyonunu bitirir.

Boy kilo endeksinden ayak vsvs birçok olay var eleme için sen gerekeni yap olur ise olur aile durumu hakkında detaylarını vsvs soruyorlar sana zaten ne iş yaparlar genel sorular filan çok kişi gidiyor netice de en ufak puruzde elenme olasigin mevcut neticede

• Beğen
Birinci dereceden yakın olduğu için MSÜ mülakatında problem oluşturabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,397
Üyeler
192,324
Son üye
Ölücübombo
Geri