MSÜ Sınav Yerleri Açıklandı!

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
26,094
Yerler açıklandı dostlar. Bana bir tık uzak yere vermişler.
Sizlere yakın yerler mi çıktı?
Girecek herkese başarılar..

Aynen öyle, TYT'den bir tık daha zor ve daha bilgi ağırlıklı.
Benim TYT netim MSÜ netimden 15 net daha yüksekti.
Geçen yıl olan MSÜ sınavı denemesini aldım fakat o kadar da zor gibi görünmüyordu.
TYT netleri şu anda fena ilerlemiyor. MSÜ'den mühendis olmak sence mantıklı mı?

Geçen yıl olan MSÜ sınavı denemesini aldım fakat o kadar da zor gibi görünmüyordu.
Onu sınav anında görmen lazım, evde totonu kaşıya kaşıya çözersen tabii kolay gelir .d

TYT netleri şu anda fena ilerlemiyor. MSÜ'den mühendis olmak sence mantıklı mı?
Eğer askeri bir hedefin varsa MSÜ mantıklı, askeriye olmazsa 2. seçeneğim mühendislik diye düşünürsen evet mantıklı ama ilk tercihin mühendislik ise öyle bi hata yapma.

Direkt mühendislik düşünüyorum.
O zaman direkt mühendisliğe git napacan MSÜ'de, MSÜ'de hava harp on numara. Orada havacı olmazsan mühendislik gibi meslekleri eline alabiliyorsun, hava harp hariç başka bi askeriye önermem. Bu arada MSÜ'de Üniversite hayatın olmuyor. Askerlik yapıyorsun gibi sanki.

Hep yürüme mesafesinde geliyordu bu sefer arabayla 15-20 dakikalık mesafe gelmiş

O zaman direkt mühendisliğe git napacan MSÜ'de, MSÜ'de hava harp on numara. Orada havacı olmazsan mühendislik gibi meslekleri eline alabiliyorsun, hava harp hariç başka bi askeriye önermem. Bu arada MSÜ'de Üniversite hayatın olmuyor. Askerlik yapıyorsun gibi sanki.
Gözüm bozuk be. :(
Bu nasıl oluyor tam olarak?
Bildiğiniz Milli Savunma Üniversitesinde mühendislik okuyorsunuz. :D
kral hangi mühendislik
Elektrik Elektronik veya Bilgisayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728