Neler Yeni

MSÜ Ve KARA HARP OKULU için ne kadar çalışmalıyım..?

RAINc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
iklim ama gülerdoğan olan
Merhaba, gelecekteki en büyük hayalim bu. Günde 150-200 soru çözüyorum ama netleştiremiyorum aklımda hep o ses var: "Kara harp okuluna hoş geldiniz" Ders çalışırken bile. lütfen bana net bir şey söylermisiniz msü ve kara harp okulu için günde ne kadar soru çözmeliyim? Nasıl çalışmalıyım? Sınava girip kazanan kardeşlerim ve ya çalışanlar bana cevap verebilirmi lütfen şimdiden teşekkürler...

Rulep

80+ Gold
Kaçıncı sınıfsın sen ? Soru sayısının önemi yok

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Emir
Kardeşim msüye girmen için daha 6 sene var :D şu an için dert etmen gereken bir şey değil

RAINc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
iklim ama gülerdoğan olan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim msüye girmen için daha 6 sene var :D şu an için dert etmen gereken bir şey değil
Ama ders çalışırken okuldayken bile hatta uyurken bile aklıma geliyor öle bir hayalki unutamıuyorum aklımdan çıkaramıyorum

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kutluhan
Merhaba, gelecekteki en büyük hayalim bu. Günde 150-200 soru çözüyorum ama netleştiremiyorum aklımda hep o ses var: "Kara harp okuluna hoş geldiniz" Ders çalışırken bile. lütfen bana net bir şey söylermisiniz msü ve kara harp okulu için günde ne kadar soru çözmeliyim? Nasıl çalışmalıyım? Sınava girip kazanan kardeşlerim ve ya çalışanlar bana cevap verebilirmi lütfen şimdiden teşekkürler...
Kardeşim hiç sıkıntı yapma şuan tel yapıcapın şey ortalama bir çalışma sonra liseye geçtiğinde konuları derste öpren evde tekrar et 11.sınıfta minik minik tempoyu arttır 12 de tyt denemesi çözücek kıvama gel durmadan tyt denemesi çöz sonra istediğin yerdesin şuan hayatını yaşa

Rulep

80+ Gold
Dediğim gibi soru sayısının önemi yok sen okulda gördüklerinize çalış yeter yapamadıklarını öğren eksik hissetiğin konu varsa onun üzerine düş daha çok yıllar var msü kazanmak için yeterli puanı almak basit iş sonrasın mesele sağlıkta elenmek çok olası garanti değil haberin olsun kendine alternatif bir bölüm de bul

Top Bottom