Neler Yeni

MT-25 ile motor kullanmaya başlama

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
otobanda mesela burdan balıkesir felan 3 saat köprüyle gidersen o yüzden dedim

peki mt 125 nasıldır yamaha

ve 125cc lik motordan sonra mt25 gibi 250 cc lik motorlara geçmek mantıklımı mt10 almayı düşünüyorum ilerde ama çok güçlü motor bence yavaştan hızlıya doğru çıkmak daha iyi olur dimi mesela mt125 kullandım direk mt 10 almayim
Dostum motor kabiliyet meselesidir. Mt 125 hiç incelemedim. Açıkcası 125 cc bi motorada sadece ilk motor olsun diye o parayı vermek istemem.

Ben 150 cc scooter ile antalya- afyon gibi uzun rotalar yaptım. Her motor uzun yol gider. Önemli olan üstündeki adamın dayanıklılığıdır.

Sen şimdi heycanla ben hızlısını istiyorum diyorsun. Aklında olsun arabanın içinde 130 km hızla gitmeye benzemez. Motorun üstünde 130 insanı fazlasıyla ürkütür. Çünkü üzerine binip 130 la giderken, düşersen paramparça olacağınıda anlarsın.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Scooterla başlayın
scooter diyince çocukkların bindiği anladım bian ?

ama bir arkadaşım mt125 ile başladı arkadaşım değilde bende büyük ama hiç abi demedim o yüzden dedim mahalleden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç Olarak MT-25 Önermem Çift Silindir ve Adı Üstüne Torklu Bir Makina Yanlış Bir Haraket Sıkıntı Çıkartabilir Tavsiyem Eğer Hiç Deneyimin Yoksa 125cc Naked Bir Makina Ama İllaki 250cc Olsun Diyorsan(Başlangıç İçin) CFMOTO250 Veya Bajaj Dominar 200 Öneririm MT-25 den Farklı Olarak Tek Silindir , Az Yakar Çok Kaçar ,Kullanımı Kolay ,Parçalar Ucuz Ve Bol Bulunuyor
Mt-125 nasıldır peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Scooterla başlayın

Scooter ile başlayın mesela rks wildcat gibi
Knk Ben Scooterla Başladım Vitesliye Geçince Bocaladım Sürekli Vitesli Sürücekse Başlanmgıç İçin Vitesli Alması Daha iyi Olur

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Bilal Tepe

ama bir arkadaşım mt125 ile başladı arkadaşım değilde bende büyük ama hiç abi demedim o yüzden dedim mahalleden

Mt-125 nasıldır peki
Kardeşim altın elbiseli adam bile scooter ile başlayın diyo vitesli motorda rampada olduda durdun kaldırması zor oluyor sonra yapisirsin sağa sola

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461

Mt-125 nasıldır peki
Güzel Makina Ama Parasını Hak Ettiğni Söyleyemem

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Bilal Tepe
Knk Ben Scooterla Başladım Vitesliye Geçince Bocaladım Sürekli Vitesli Sürücekse Başlanmgıç İçin Vitesli Alması Daha iyi Olur
Maksat tutuşunu kalkışını öğrenmek

Mondial gibi markalar düşünmeyin 100000 km yapmış ybr, çin malından iyidir.
Hm

Cf moto 150nk önerebilirim veya bajaj Pulsar ns 150 ns200 para varsa rs200

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Kardeşim altın elbiseli adam bile scooter ile başlayın diyo vitesli motorda rampada olduda durdun kaldırması zor oluyor sonra yapisirsin sağa sola
Barkın Abi Scooterla Başlayın Derdi Evet Ama Hiç Tecrübe Yoksa

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Dostum motor kabiliyet meselesidir. Mt 125 hiç incelemedim. Açıkcası 125 cc bi motorada sadece ilk motor olsun diye o parayı vermek istemem.

Ben 150 cc scooter ile antalya- afyon gibi uzun rotalar yaptım. Her motor uzun yol gider. Önemli olan üstündeki adamın dayanıklılığıdır.

Sen şimdi heycanla ben hızlısını istiyorum diyorsun. Aklında olsun arabanın içinde 130 km hızla gitmeye benzemez. Motorun üstünde 130 insanı fazlasıyla ürkütür. Çünkü üzerine binip 130 la giderken, düşersen paramparça olacağınıda anlarsın.
yo aslında çok hızlı olsun istemiyorum tabi normal yollarda felan işimi görücek kadar hızı olsun ama dışıda güzel olsun tasarımı çünkü üniversiteye başladığımda onunla gidip gelicem aslında benim böyle uzun bir motor amacım yok hayatımı motor üzerinde geçirmek istemiyorum arabayı tercih ederim arabalar çok uçtu üniversiteye giderken toplu taşıma trafik vb. nedenlerde kurtulmak için motor ehliyeti alıp sürmek istiyorum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Bilal Tepe
yo aslında çok hızlı olsun istemiyorum tabi normal yollarda felan işimi görücek kadar hızı olsun ama dışıda güzel olsun tasarımı çünkü üniversiteye başladığımda onunla gidip gelicem aslında benim böyle uzun bir motor amacım yok hayatımı motor üzerinde geçirmek istemiyorum arabayı tercih ederim arabalar çok uçtu üniversiteye giderken toplu taşıma trafik vb. nedenlerde kurtulmak için motor ehliyeti alıp sürmek istiyorum
Reisim ozaman bajaj ns200 rs 200 demirlikli olarak ns200 ns150 veya cfmoto 150nk öneririm fiyatına göre iyiler

Reisim ozaman bajaj ns200 rs 200 demirlikli olarak ns200 ns150 veya cfmoto 150nk öneririm fiyatına göre iyiler
Hem dış görünüş hem ürettiği devirdeki torklari fiyatlarının üstünde ki hindistan mali bu 2side ki kurye motorları bile ns125 alınıyor çok gidiyor az yakıyor ayrıca verdiği tepkiler de hızlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet Tosun
Steam
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
Babuş Motordan Önce Söyle bakam Ekipman Aldınmı

Top Bottom