MT-25 ile motor kullanmaya başlama

Dayim da vardi bir süre bi sıkıntı yaşamadı, uzun süre ben de kullandim bakimini düzgün yaptiktan sonra durmadan ariza cikaracak bi motor değil, parca kalitesi düşük dersen tabi ki bi japonla karsilastirilamaz, çin malı sonucta motoru öğrenip zevk alabilecegi bir motor, ben tabi ki r25,cbr250 veya mt25 oneririm ama ağırlığına vs alışık değilse kolay olmaz zone s epey hafif bi motor, 175 masti x onerirdim ama herkesin beğeneceği bir tipi yok ben bir süre kullandim 165kmh de hiz yaptim teker de 1,2 falan baya iyi bi motordu
Şans eseri denk gelmiş diyebilirim Zone serisinde de MH 125drift L modeli daha iyidir şuan satışta da var kendisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MT125 alınır mı ?

şuan bütçe yok sadece bir kaç motor hakkında bilgi aldım illa belirtceksem max 55k felan diyim
Mt125 yerine rks almanı öneririm

MT125 alınır mı ?

şuan bütçe yok sadece bir kaç motor hakkında bilgi aldım illa belirtceksem max 55k felan diyim
55k ise onerebilecegim motorlar tvs bakabilirsin bajaj Pulsar rs200 öneririm ve rks rnx

MT125 alınır mı ?

Olmadı paramın dibine kdr kullanicam dersen KTM ye yönel :)

MT125 uygun Fiyatlı Bulunursa Alınabilir

Şans eseri denk gelmiş diyebilirim Zone serisinde de MH 125drift L modeli daha iyidir şuan satışta da var kendisi

Mt125 yerine rks almanı öneririm
Drift l, zone s'in yanina yaklasamaz kanka, parça kaliteli zone s ten daha düşük eski drift neyse aynisi sesi oturuşu degismis bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,723
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri