Müdür devamsızlık dilekçesini kabul etmiyor??

hayati555

80+
Reaksiyon skoru
118
özürsüz devamsızlığım 10günü geçti. ailemin imzasınında olduğu devamsızlık dilekçesini abim vermeye gitti. Müdür rapor dışında dilekçeleri kabul etmiyorum diyor. bu durumda ne yapabilirim kalırmıyım 12.sınıfım özürlü 2 özürsüz 11 gün devamsızlık var... yaptığım devamsızlık 5 günü geçmedi

özürsüz devamsızlığım 10günü geçti. ailemin imzasınında olduğu devamsızlık dilekçesini abim vermeye gitti. Müdür rapor dışında dilekçeleri kabul etmiyorum diyor. bu durumda ne yapabilirim kalırmıyım 12.sınıfım özürlü 2 özürsüz 11 gün devamsızlık var... yaptığım devamsızlık 5 günü geçmedi
ilk defa duyuyorum böyle bir şeyin olduğunu hocam, özürsüzü özürlüye geçirmesi lazım. geçirmezse yazın cimere

Şikayet et

Okula gitmediğin günler sağlık ocağından rapor al sorun yaşamazsın hatta raporu alır müdürün suratina bile firlatirsin. Ama rapor yoksa kabul etmiyorsa sıkıntı valla

Okula gitmediğin günler sağlık ocağından rapor al sorun yaşamazsın hatta raporu alır müdürün suratina bile firlatirsin. Ama rapor yoksa kabul etmiyorsa sıkıntı valla

Ya güzel kardeşim, nerede yaşıyorsun sen? Müdürün suratına rapor fırlatmak nedir? Eşkiya mısınız? Ufak ufak arkadaşlar ne diye gaza getirirsiniz anlamıyorum. Müdür takabilir, odasına kamera olabilir ve görüntüyü alıp polise gidebilir, çocuğun eğitim ve öğretim hayatı bitebilir. Ne boş insanlarsınız ya...

Ya güzel kardeşim, nerede yaşıyorsun sen? Müdürün suratına rapor fırlatmak nedir? Eşkiya mısınız? Ufak ufak arkadaşlar ne diye gaza getirirsiniz anlamıyorum. Müdür takabilir, odasına kamera olabilir ve görüntüyü alıp polise gidebilir, çocuğun eğitim ve öğretim hayatı bitebilir. Ne boş insanlarsınız ya...
Lafın gelişi söylemiştir.

Karşısında bir çocuk var, her lafın gelişi her çocuğa söylenmez. Ne olacağını bilemezsin, karşısındakinin psikolojisini bilemezsin.
dediğiniz çok doğru ama uzatmaya gerek yok bence , @hayati555 kabul etmiyorsa şikayet edebilirsin annenin yada babanın imzası varsa kabul etmeme gibi bir şansları yok

dediğiniz çok doğru ama uzatmaya gerek yok bence , @hayati555 kabul etmiyorsa şikayet edebilirsin annenin yada babanın imzası varsa kabul etmeme gibi bir şansları yok
rapor olmadığında kabul etmiyorlar eskiden hastanedeki doktor bi kağıda şu şu tarihde hastanedeydi gibi bi yazı yazıp imzalıyordu ve devamsızlığı siliniyordu ama şimdi sistem dijitale dönüştüğü için kafasına göre yazamıyor benim hastanede bir sürü tanıdığım olmasına rağmen sistem dijital olduğu için rapor yazamadılar benimde devamsızlığımı silmediler

Ailenle beraber git benim babam gelip özürlüye gecirtiyordu 10 dkda müdür yardımcısı hallediyordu

Eğitim ve öğretim hayatı bitmez bu kadar korkak olmayın müdür size kasıtlı olarak bir haksızlık yapıyorsa rapordaki gibi elinde sağlık raporu olduktan sonra hiçbirsey yapamaz diyorum yüzüne fırlatma olayı abartma zaten bunu anlamayacak kadar kıt zekalimisiniz. Öğrenciler okulun malı veya çalışanı değil. Saygı çerçevesi icerisinde istediği kadar rahat davranabilir öğrenci.

Eğitim ve öğretim hayatı bitmez bu kadar korkak olmayın müdür size kasıtlı olarak bir haksızlık yapıyorsa rapordaki gibi elinde sağlık raporu olduktan sonra hiçbirsey yapamaz diyorum yüzüne fırlatma olayı abartma zaten bunu anlamayacak kadar kıt zekalimisiniz. Öğrenciler okulun malı veya çalışanı değil. Saygı çerçevesi icerisinde istediği kadar rahat davranabilir öğrenci.

Bizim zamanımızda müdürün odasına destursuz girilemezdi. Böyle bir şey yapmayı hayal bile edemezdik anasını satayım. Abartma olduğunu ben de biliyorum, hakaret etmene gerek yok dostum. Gereksiz biri olduğunu o mesajından anladım zaten. Ama dediğim gibi karşındakinin onu abartı olarak algılayıp algılamayacağını bilemezsin, herkes senin kadar "ULTRA ZEKİ" olmayabilir. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri