Neler Yeni

Muhabbet Kuşları Ne Kadar Yalnız Kalabilir

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar selam yine ben :D 2kusum var belki biliyorsunuzdur artık Ankara'nın bir ilçesinde oturuyorum teyzemgile kalmaya gidebiliriz yol bir buçuk iki saatlik bir yol daha azda olabilir kendi evimdemi bırakmalıyım yoksa akrabamami bırakayım yoksa arabada götüreyim mi bide kuşlar bana tam alıştığı söylenemez

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Excator23cm

80+ Gold
suyu ve ymi olsun size hiç ihtiyaç duymazlar 1 ay bile yaşarlar suyu ve yemi olursa

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Kedi ile bırakın yemini suyunu fazlasıyla verir siz yokken

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar selam yine ben :D 2kusum var belki biliyorsunuzdur artık Ankara'nın bir ilçesinde oturuyorum teyzemgile kalmaya gidebiliriz yol bir buçuk iki saatlik bir yol daha azda olabilir kendi evimdemi bırakmalıyım yoksa akrabamami bırakayım yoksa arabada götüreyim mi bide kuşlar bana tam alıştığı söylenemez

Tek kuş değil 2 kuş sıkılmaz suyunu.ve yemini ver yeter tek.kuş ise 8 saat sonra kuş streslenmeye başliyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kaç gün kalacağına bağlı.

2 günden uzun süre kalacaksan birine bırak, 2 günde yemi biter.

Venom50

80+

Dostum konuyla alakasız ama sen muhabbet kuşlarını evinde salıyormusun uçması için falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Gecelerin Prensi Frmtr forumlarında prens yakup
muhabbet kuşları uzun süre yaşar.:)

uydu3

80+ Silver
Dostum konuyla alakasız ama sen muhabbet kuşlarını evinde salıyormusun uçması için falan
1hafta oldu daha geleli 1kere dün çıkarttım daha bana alisamadilar o yüzden çok çıkartıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,117
Üyeler
165,286
Son üye
Selenophilose7
Top Bottom