şok geçiriyordurKardeşim son anda üstüne basıyordu ama basmadan kuş uçup gitti, çok korktu ve bağırdı şimdide tepki vermeden bekliyor acaba bişey olmuş müdür?
1-2 gün bekle olmazsa veterinere götürSuanlik suskun, uçuyor geziyor ama konuşmuyor ve ötmüyor çok bişey olurmu sence
Hocam wkdiwjdjwkdksk şaka maka bişey olurmu şimdi ona göre davranalım
Ya şuan yemek yiyor gayet iyi durumda ama ötmüyor sadece, biraz araştırdım normalmiş Şoka girmesi diyorlar ama benim kusumda tam şoka girmiş gibi değil korkmuş bence bir tık o yüzden yarına geçer diye düşünüyorumDışkısını takip et. Bu tür travmalar sonrası cıvık sıçabiliyorlar. İki gün devam ederse veterinere götürürsün. Sen yarın çevrende kuşa bakan veteriner var mı yok mu onu bir araştır önce. Yoksa elinde bu çocukla sağa sola gezer durursun.
Muhtemelen olayın şokuyla korkmuştur 1-2 güne düzelmezse veterinere göster ayrıca kardeşine de söyle daha çok dikkatlı olsun madem evinizde böyle bir can varKardeşim son anda üstüne basıyordu ama basmadan kuş uçup gitti, çok korktu ve bağırdı şimdide tepki vermeden bekliyor acaba bişey olmuş müdür?
Aynen öyle şokundadır olayın çok dikkatlı olmak lazımYa şuan yemek yiyor gayet iyi durumda ama ötmüyor sadece, biraz araştırdım normalmiş Şoka girmesi diyorlar ama benim kusumda tam şoka girmiş gibi değil korkmuş bence bir tık o yüzden yarına geçer diye düşünüyorum
Öyle yapayım hocam, suyuna vitamin damlattim, vitaminin üstünde stres önleyici yazıyordu etkisi olurmu ?Muhtemelen olayın şokuyla korkmuştur 1-2 güne düzelmezse veterinere göster ayrıca kardeşine de söyle daha çok dikkatlı olsun madem evinizde böyle bir can var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle şokundadır olayın çok dikkatlı olmak lazım