Neler Yeni

Mühendislik Dersleri İçin Laptop Önerisi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

JuJuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Abdullah Çelik
LOL vs cs gibi düşük oyunlar oynanacak o da sürekli değil.
İntel işlemcili alma derim Ryzen 5600H veya 5800H veya 5800U işlemcili laptop bak intel çoklu çekirdekte aşırı geride kalıyor ben araştırdım bende mekatronik kazandım alacam 17kya ryzenli bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:

MUX sayesinde INTEL veya AMD dahili grafik birimini kapatarak daha çok performans alabilirsin, yada pil ömrü istiyorsan 3060'ı kapatıp AMD veya INTEL dahili grafik birimi ile yoluna ilerleyebilirsin.

Rog serisinde 25 ağustosta indirim var bilgin olsun

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Kendim de mühendislik öğrenimi için bu cihazı aldım, birkaç gündür kullanıyorum, öneririm.
Bu modeli şimdilik önermiyoruz hocam, çünkü işlemci sıcaklıkları sınıra yakın. Bir kaç oyun testi daha sağlayabilir misiniz? @laptopbuken ile bakacağız cihaza.

Coochie Man

80+ Bronze
İntel işlemcili alma derim Ryzen 5600H veya 5800H veya 5800U işlemcili laptop bak intel çoklu çekirdekte aşırı geride kalıyor ben araştırdım bende mekatronik kazandım alacam 17kya ryzenli bir tane

Rog serisinde 25 ağustosta indirim var bilgin olsun
Hangi sitede olucak hocam indirim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hangi fan ayarlarıyla testi yaptığı da önemli, ben 80 üstü görmedim, videoda 86'ya kadar çıkmış.
İşlemcide arada 90 derecelere çıktığı oluyor evet dediğiniz gibi fan ayarlarınıda bilmiyoruz. Siz müsait olduğunuz zaman incelemenize testlerini eklerseniz iyi olur.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,308
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İyi forumlar
15-25k arası Mühendislik Derslerinde kullanılması için laptop bakıyorum önerileriniz nedir?
(Fan kalitesi, malzeme kalitesi vb iyi olması lazım)
LOL vs cs gibi yüklü olmayan oyunlar oynanacak.

Taşunabilirlik ve pil ömrü önemli.
Reklam yapmak yasak olduğu için öneremeyeceğim ama bazı laptoplar var, işlemcileri i7 r7, düşük güçle çalışan apu laptoplar. Onlara bakmanızı önereceğim. Bende de 6-8 saat pil veren bir c740 var gayet memnunum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Reklam yapmak yasak olduğu için öneremeyeceğim ama bazı laptoplar var, işlemcileri i7 r7, düşük güçle çalışan apu laptoplar. Onlara bakmanızı önereceğim. Bende de 6-8 saat pil veren bir c740 var gayet memnunum.
Reklamdan yasaklanan arkadaş, hoşgeldin.

Top Bottom