Mühendislik ve Oyun İçin Laptop Önerisi

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Makine mühendisliğinde ve oyun oynamak için bir laptop satın almak istiyorum. Laptopun oyun performansı benim için gerçekten çok önemli bu durumları göz önünde bulundurarak öneride bulunursanız sevinirim.
Bütçe: Suyunu sıksam 35.000 (Bu arada taksit seçeneği ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur)

Makine mühendisliğinde ve oyun oynamak için bir laptop satın almak istiyorum. Laptopun oyun performansı benim için gerçekten çok önemli bu durumları göz önünde bulundurarak öneride bulunursanız sevinirim.
Bütçe: Suyunu sıksam 35.000 (Bu arada taksit seçeneği ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur)
İkisi zaten bu konunun iki ayrı ucu. Böyle sınırlı bütçeyle müh programı kullanıp, depolama alanı ve workstation olarak kullanmak için hdd'ler ekleyip cpuyu düzgün tutman, taşınabilir bir şey alman gerekir. bunu yazıp oyun performansı çok önemli diyorsan herhalde müh kısmını çöpe atmak istiyorsun oyun kısmını değil. o zaman 4050 ssd, kalın ve fanlı bir şey bakman gerekir.

Son düzenleme:
İkisi zaten bu konunun iki ayrı ucu. Böyle sınırlı bütçeyle müh programı kullanıp, depolama alanı ve workstation için kullanmak için hdd'ler ekleyip cpuyu düzgün tutman, taşınabilir bir şey alman gerekir. bunu yazıp oyun performansı çok önemli diyorsan herhalde müh kısmını çöpe atmak istiyorsun oyun kısmını değil. o zaman 4050 ssd, kalın ve fanlı bir şey bakman gerekir.
Hocam laptop işinden oldukça uzağım günlük hayatımda sık sık oyun oynadığım için o şekilde bir tabir kullandım ayrıca bir mühendislik öğrencisinin kullanacağı yazılımların nasıl gereksinimler istediği hakkında pek bilgi sahibi değilim. Dengeli bir seçim yapabiliyorsak marka model öneriniz var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,624
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri