Mühendislik yazılır mı ?

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
DGS ile mühendislik denemeyi düşünüyorum ama etrafımdaki mühendislik okuyan arkadaşlarım şunu diyor "sınava çalışıp geçmek mühendislik okumaktan daha kolay bence yazma" şuan 2 yıllık okuyorum 1. senesi tamamen bitti eğerki dgs ye çalışıcaksam hem derslerime çalışıp puanımı yüksek tutmam hem dgs için ek ayrı olarak çalışıp zaman ayırmam lazım olcak ailemde diyor ki mühendisliğe gitmiceksen 2 yıllık başka bir bölüm yaz sizce ne yapmam lazım ?

DGS ile mühendislik denemeyi düşünüyorum ama etrafımdaki mühendislik okuyan arkadaşlarım şunu diyor "sınava çalışıp geçmek mühendislik okumaktan daha kolay bence yazma" şuan 2 yıllık okuyorum 1. senesi tamamen bitti eğerki dgs ye çalışıcaksam hem derslerime çalışıp puanımı yüksek tutmam hem dgs için ek ayrı olarak çalışıp zaman ayırmam lazım olcak ailemde diyor ki mühendisliğe gitmiceksen 2 yıllık başka bir bölüm yaz sizce ne yapmam lazım ?
Yani bilmiyorum çok fazla şey var dgs ne ya çok fazla terim

hocam bölüm ne onu söylersen yardımcı olabilirim
şuan lisede meslek bilgisayar okudum şuan sakaryada uzaktan öğretim web tasarım ve programlama okuyorum kocaeli üniversitesi bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği düşünüyorum

şuan lisede meslek bilgisayar okudum şuan sakaryada uzaktan öğretim web tasarım ve programlama okuyorum kocaeli üniversitesi bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği düşünüyorum
İlk seneyi kaç ortalama ile bitirdin peki

donem sonu 2,13 genel 1,95 yazıyor

Son düzenleme:
Abi zaten 2 ortalama altı isen mezun olamıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalamayı yukseltsen seneye 30 Türkçe 20 Mat yapsan Kocaeli grafik tasarım gelir
sakaryada 1.75 altı donemde kalıyorusun diye biliyorum ki bu sene dediğin gibi 2.5 lara çıkarmayı planlıyorum notları yüksek tutup

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,622
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri