Onu bilmiyorumYok diğerlerini bastım mührü ama muhtarda kağıtları masaya atmışlar ordan alıp koymam gerekiyomuş
Bende aynısını YaşadımYok diğerlerini bastım mührü ama muhtarda kağıtları masaya atmışlar ordan alıp koymam gerekiyomuş
Aga ben bide reklam yapıyorlar sanıp hepsini sıranın altına koydumYaw he ya twitter a girdim herkes onları yine reklam broşürü sanıp koymamış
Hahahahahahaha yok o kadar düşünmedim ben okul girişinde veriyorlar bide içerde kağıdı görünce dedim bi salım kabinde bile reklam mı yapyonuz, çıkınca dedim ben muhtarla alakalı herhangi bi yere bişey basmadım sonradan çaktım olayı.Aga ben bide reklam yapıyorlar sanıp hepsini sıranın altına koydum
2024 Secimlerine Cıtırdan etki ettikMuhtar secilmeyecek ya la
![]()
Yaa ben verecektim İlkokuldan bize Yemek veren bir abi aza olmuş ayıp olduHahahahahahaha yok o kadar düşünmedim ben okul girişinde veriyorlar bide içerde kağıdı görünce dedim bi salım kabinde bile reklam mı yapyonuz, çıkınca dedim ben muhtarla alakalı herhangi bi yere bişey basmadım sonradan çaktım olayı.
Ulan bide hiçbirini tanımıyorum zaten
Aynısını yaşadım harbiden yavYaw he ya twitter a girdim herkes onları yine reklam broşürü sanıp koymamış
lannn... reklam broşürü değil miydi zatennYaw he ya twitter a girdim herkes onları yine reklam broşürü sanıp koymamış