Neler Yeni

Muhtemel İstanbul Depremi ve İBB'nin Deprem Bütçesi!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bunun sebebi sizin Atatürkün partisi dediğiniz ama Atatürkün adını kirleten ve sadece kullanan partinizin zamanındaki din karşıtı politikalarının sonucu şuanda dinin ağır bastırılmasının nedeni.
Sizin iyi dediğiniz partiler zamanında dini olarak engeller getirdiler bu sayede oldu.
Evet chp iyi yönetilmiyor ve siyasette başarılı değil. Bu arkadaşın bu isimlere CHP'li logosu basma sebebi ise Atatürk'e kafir ve zalim denmesine tepki göstermesi.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Birilerini parti adıyla kirleyip spekülasyon yapmıyorum ben konuyu açan gibi.
Saygısızlık budur.
Ben CHP'li olduğunu söylemedim ki; CHP'li olmadığın için fikirlerini özgürce belirtebileceğini düşünerek etiketlerim.
CHP'yi anmam, senin adını kirletmek mi oluyor? Bunu bilmiyordum, bir daha adını bu partiyle anmam. Kimsenin adı kirlenmesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet chp iyi yönetilmiyor ve siyasette başarılı değil. Bu arkadaşın bu isimlere CHP'li logosu basma sebebi ise Atatürk'e kafir ve zalim denmesine tepki göstermesi.
Alakası bile yok, kaç konuda konuştum ben bu arkadaşlarla...

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben CHP'li olduğunu söylemedim ki; CHP'li olmadığın için fikirlerini özgürce belirtebileceğini düşünerek etiketlerim.
CHP'yi anmam, senin adını kirletmek mi oluyor? Bunu bilmiyordum, bir daha adını bu partiyle anmam. Kimsenin adı kirlenmesin.
CHP'li değilse AKP'lidir, AKP'li değilse MHP'lidir. (HDP'yi parti olarak görmüyorum bile)
Kimseye bir şeye etiketleyip parti adı yazmanız hoş olmuyor. Hani düşüncelerinizi alabilir miyim desen tamam lakin bu tarz yazılar spekülasyon gibi anlaşılıyor, en azından ben öyle anladım.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Bunun sebebi sizin Atatürkün partisi dediğiniz ama Atatürkün adını kirleten ve sadece kullanan partinizin zamanındaki din karşıtı politikalarının sonucu şuanda dinin ağır bastırılmasının nedeni.
Sizin iyi dediğiniz partiler zamanında dini olarak engeller getirdiler bu sayede oldu.
ALLAHIM ÇILDIIRCAM GENE CHP Lİ OLDUK
AAAAAAA
din karşıtı?
Halk anlasın diye kuranı ve ezanı türkçe okutmanın neresi din karşıtı

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hiç bilgimin olmadığı bir konu bu ne icraatler ne zararlar hakkında bilgim var hiç bir bilgim yok belediyeler hakkında
Kaynak atmasam, bu lafına hak vereceğim ama teyit edebileceğin kaynakları verdim.

Devletin bütçesi, mali raporu, işleyişi hakkında çok bilgin var mı da eleştiriyorsun?

Tuhaf bir şekilde hepiniz aynısınız. Bizi, Ak Parti'yi savunduğumuz için koyun olmakla suçluyorsunuz. Fakat siz muhalefetin belediye başkanının bile hatâ yaptığını söyleyemiyorsunuz. Bu ne çelişki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne oldu işte böyle kaçarsın, yaşım küçük ama seni nasıl rezil ediyorum yaşla kurtuluyorsun?
Kimin rezil olduğu ortada 😁

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ALLAHIM ÇILDIIRCAM GENE CHP Lİ OLDUK
AAAAAAA
din karşıtı?
Halk anlasın diye kuranı ve ezanı türkçe okutmanın neresi din karşıtı
O ezan okutulurken bir bölümü kesilmişti bildiğim kadarı ile.
Ayrıca insanların başörütüsnü bile gerici gözüyle bakıp yasaklayan rejim onlardı.
Kuran ise hem arapçası hem türkçesiyle öğretilmeli sdece türkçesiyle değil.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
CHP'li değilse AKP'lidir, AKP'li değilse MHP'lidir. (HDP'yi parti olarak görmüyorum bile)
Kimseye bir şeye etiketleyip parti adı yazmanız hoş olmuyor. Hani düşüncelerinizi alabilir miyim desen tamam lakin bu tarz yazılar spekülasyon gibi anlaşılıyor, en azından ben öyle anladım.
Alakası bile yok hocam. Spekülasyon falan yapmıyorum. İnsan gibi, kanıt göstererek bir olayı size sunuyorum. Fikrinizi istiyorum. "Ekrem başkan bu konuda hatâ yapmış." deyip konuyu kapatmak yerin, gereksiz tantana çıkarıyorsunuz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
@E++n @5x_d4emon
Az kalmış kurtulmamıza.

20210601_160854.jpg

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alakası bile yok hocam. Spekülasyon falan yapmıyorum. İnsan gibi, kanıt göstererek bir olayı size sunuyorum. Fikrinizi istiyorum. "Ekrem başkan bu konuda hatâ yapmış." deyip konuyu kapatmak yerin, gereksiz tantana çıkarıyorsunuz.
O zaman bundan sonra parti adıyla beraber insan etiketlemeyin, en azından beni beraber etiketlemeyin. Etiket atarsanız memnun olurum ama bu şekilde değil. Gereksiz tantana yapan sizsiniz. Oraya insanları düzgünce etiketliyebilirsiniz.

Top Bottom