Neler Yeni

Mükemmel Logitech Desteği

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şimdi hem eski mouse hemde yeni mouse mi var elinde ?
Adamlar şikayet almamak için her yolu deniyorlar helal olsun :D
Hocam aslında yurt dısında seri üretimde cok ucuz bu mallar bizde 150 200e satıldıgına bakma adamların üretimi belki 10 birim 40 brim arasındadır. adamlar dediğin gibi şikayet yememek için eskiyi bile almıyor aslıdna olması gerekende bu
ama gel görkü türkiye şartları işte.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Hocam aslında yurt dısında seri üretimde cok ucuz bu mallar bizde 150 200e satıldıgına bakma adamların üretimi belki 10 birim 40 brim arasındadır. adamlar dediğin gibi şikayet yememek için eskiyi bile almıyor aslıdna olması gerekende bu
ama gel görkü türkiye şartları işte.
O eski mouse ile yeni mouse yi sat Güzelinden bir logitech mouse al sonra onuda bozdum de böyle böyle bir sistem parası çıkar heralde :D

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O eski mouse ile yeni mouse yi sat Güzelinden bir logitech mouse al sonra onuda bozdum de böyle böyle bir sistem parası çıkar heralde :D
Aslında amazon yurtdısıdsa gelen mallarda bu sistemi yapıyordu abi bozuldu diyordu kullanıcı amazonda tmm yenısını gonderiyorum elien ualsınca eskini yolla diyordu ama bizim zeki varlık olarak adlandırdıgmız türkler bunu su istimal ede ede adamalr o sistemide kaldırdı nerdeyse böle yapa yapa logitech sert tavır alır.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamların doğru yaptığı bir işi suistimal ederek çok doğru bir şey yapmış olursunuz (!)

Cümle kuramadım salla

...Yani yapmayın aga böyle şeyler...

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aslında amazon yurtdısıdsa gelen mallarda bu sistemi yapıyordu abi bozuldu diyordu kullanıcı amazonda tmm yenısını gonderiyorum elien ualsınca eskini yolla diyordu ama bizim zeki varlık olarak adlandırdıgmız türkler bunu su istimal ede ede adamalr o sistemide kaldırdı nerdeyse böle yapa yapa logitech sert tavır alır.
Arkadaş şaka yaptı da
bunu yapanlar varsa gerçekten, ihtiyacı olanlar arada kaynar

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
G Hub ile erişim sağladın mi ?

@LordHasan

Sağladıysan 5. ve 6. tuşları ne için kullanıyorsun?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sağladım ama stok ayarlarda şu an hiç ellemedim şimdilik bilgisayarda pek işim olmayınca.
Sence ne olarak ayarlayım kullanışlı olur?
5 çift tıklama (çok lazım olabiliyor)

6 oynat/duraklat (ben çok yt ve spotify kullanıyorum o yuzden)

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5i yaparım
6Ama klavyem g213 multimedya da o tuş var (6.için)
6ya başka bişey daha iyi olur
6 için ben bir şey bulamadım o yüzden onu çok kullanıyorum diye oynat/duraklat yaptım. G Hub mı sende yoksa başka bir yazılım vardı onu hatırlayamadım şimdi. Hangi yazılım yani? Prodigy için değişiyor mu ?

Top Bottom