Neler Yeni

Mükemmel Logitech Desteği

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Senin kutuyu görünce bir şaşırdım. Prodigy imiş. G102 ile çok fark yok ama prodigy hata verebiliyor. Ve G203 güncel ve hatalardan ayıklanmış hali bunu unutma dostum!
Teşekkürler bilgin için
Logitech, gördüğüm en karakterli marka. Onlar hakkında olumsuz şey söylememizi istemiyorlar ve aynı zamanda söyletmiyorlar.
Farklı bir markaya başvursanız kullanıcı hatası deyip geri yollardı muhtemelen :D.
Gerçekten öyle olurdu. Lider olmak için ellerinden geleni yapıyorlar

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Logitech gerçekten de işini yapan bir marka. Tüm ekipmanlarını onlardan almak isterdim.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Cidden örnek alınması gereken hareket keşke her marka yapsa :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Google'dan Logitech support yazınca resmi siteleri çıkıyor oradan canlı desteğe yazınca otomatik bilet oluşuyor ve mail geliyor sana
Canlı destekte senden birkaç şey yapmanı istiyor olumlu olmazsa mailden dönüş yapınca adres falan alıyorlar kargoluyorlar süreç böyle oldu bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden örnek alınması gereken hareket keşke her marka yapsa :)
Keşkeee

ElectriX

80+ Silver
Keşke g213 alsaydım belki 512 yollarlardı .d

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bende yazdım ama aldığın yere başvur diyo
Aldığım yerden sonuç alamadım yardımcı olmadılar dersen ilgileneceklerdir şüphen olmasın
Aldığını kanıtlayan bir fatura ve ürünün seri numarasını istiyorlar.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bence bekleyebilirsin ama bir de şu oldu bende UPS ile gelirse eğer verdiğin numaraya bir belge geliyor gümrükten geçmesi için onu doldurman gerekiyor.
Umarım seninki de gelir.

Valla bu deneyimimle Logitechin çok iyi bir firma olduğuna iyi emin oldum.
onaylandı yedek parça size gönderilecektir diye mesaj geldi
fakat gümrükten geçerken ne kodu soracaklar orasını anlamadım

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu da yeni G203 :)

onaylandı yedek parça size gönderilecektir diye mesaj geldi
fakat gümrükten geçerken ne kodu soracaklar orasını anlamadım
Kod değil. Sana da ups express ile gelirse geçmesi için bir belge gerekiyor bu belgeyi sana SMS ile gönderiyorlar işte tc adres isim soyisim ve ürünü ticari amaçla almadığına dair imzan olan bir belge

Ekler

• IMG_20201117_211308.jpg
    IMG_20201117_211308.jpg
    3.5 MB · Hit: 32

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bu da yeni G203 :)

Kod değil. Sana da ups express ile gelirse geçmesi için bir belge gerekiyor bu belgeyi sana SMS ile gönderiyorlar işte tc adres isim soyisim ve ürünü ticari amaçla almadığına dair imzan olan bir belge
anladım sağ ol her şey için

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
G102 Prodigy mouse'm vardı. Bunda klasik çift tıklama sorunu bende de olmaya başlamıştı.
Desteğe bunu yazdım benden birkaç şey yapmamı istediler yazılımı silip denemem başka pcde denemem gibi ama sorun düzelmedi sonra direkt adresimi istediler yazdığım gün de kargoyu gönderdiler. (G102 olmadığını söylediler yerine G203'ü kabul eder misiniz diye sordular kabul ettim)
Kargo ülkeye 1 günde geldi de gümrükten geçti bana geldi derken 4 is gününü buldu. Neyse sorun değil elime ulaştı garantiden yenisi geldi eskiyi istemediler bile.

Daha bilgisayara takmadım kargo yeni geldiği için az balkona bıraktım ama memnun kaldım
Belki Logitech ile ilgili yardıma ihtiyacı olan biri okursa yardımcı olmuş olabilirim.
Akşam güncelleme ile çalışır halde fotoğraflar koyarım :)

Gelen paket de bu şekilde:
logitech biliyor bu işi

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
G102 Prodigy mouse'm vardı. Bunda klasik çift tıklama sorunu bende de olmaya başlamıştı.
Desteğe bunu yazdım benden birkaç şey yapmamı istediler yazılımı silip denemem başka pcde denemem gibi ama sorun düzelmedi sonra direkt adresimi istediler yazdığım gün de kargoyu gönderdiler. (G102 olmadığını söylediler yerine G203'ü kabul eder misiniz diye sordular kabul ettim)
Kargo ülkeye 1 günde geldi de gümrükten geçti bana geldi derken 4 is gününü buldu. Neyse sorun değil elime ulaştı garantiden yenisi geldi eskiyi istemediler bile.

Daha bilgisayara takmadım kargo yeni geldiği için az balkona bıraktım ama memnun kaldım
Belki Logitech ile ilgili yardıma ihtiyacı olan biri okursa yardımcı olmuş olabilirim.
Akşam güncelleme ile çalışır halde fotoğraflar koyarım :)

Gelen paket de bu şekilde:
Bende monitör 6 gundur gelmiyo diye adamlara yaziyom bari mousepad yollasalar yanında

Top Bottom