Mülteciler neden gitmeli?

Reaksiyon skoru
3,926
Soruyu sordum cevapları bekliyorum.Bu arada benim mültecilerin kalması gerektiğini söylediğimi zannetmeyin üstüne usluk gitmelerini istiyorum.Biri sorduda genişçe bi cevap yazayım diye .

Son düzenleme:
nüfüs artarsa arz talep artar bu da fazla üretim demek üretim yoksa ithalat etmek demek buda ekonomiye zarar demek

Soruyu sordum cevapları bekliyorum.Bu arada benim mültecilerin kalması gerektiğini söylediğini zannetmeyin üstüne usluk gitmelerini istiyorum.Biri sorduda genişçe bi cevap yazayım diye .
Birçok gerekçe sayabiliriz genelde mülteciler ucuza çalışıyor bu da bizim kendi halkımızın iş bulamamasına sebep oluyor ayrıca bunların tacizcisi gaspçısı da var toplumun canını ciddi anlamda tehdit ediyorlar

" Vasıflı olanlar kalmalı, bir işe yaramayanlar gitmeli" lafına gelecek olursam.

Bu sözün Türkçesi şu: Müslüman oldukları için onları kardeşim olarak görüyorum, gitmelerini istemiyorum. Benim onurum yok, isterse kız kardeşime tecavüz edebilirler.

Vasıflı insan konusunda mültecilere mi kaldık, vay halimize. Kardeşim başka vasıflı adam mı kalmadı mültecilerin vasıflısını napıcaz, dünyada bir sürü milletten, Afrika'dan, Avrupa'dan, Güney Amerika'dan vasıflı insan var, VASIFLI İNSANI SEÇİP ALIRSIN, YOL GEÇEN HANI GİBİ GELENLERDEN SEÇMEZSİN.

Birçok gerekçe sayabiliriz genelde mülteciler ucuza çalışıyor bu da bizim kendi halkımızın iş bulamamasına sebep oluyor ayrıca bunların tacizcisi gaspçısı da var toplumun canını ciddi anlamda tehdit ediyorlar
O gerekcelerde biraz daha yazarmisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

" Vasıflı olanlar kalmalı, bir işe yaramayanlar gitmeli" lafına gelecek olursam.

Bu sözün Türkçesi şu: Müslüman oldukları için onları kardeşim olarak görüyorum, gitmelerini istemiyorum. Benim onurum yok, isterse kız kardeşime tecavüz edebilirler.

Vasıflı insan konusunda mültecilere mi kaldık, vay halimize. Kardeşim başka vasıflı adam mı kalmadı mültecilerin vasıflısını napıcaz, dünyada bir sürü milletten, Afrika'dan, Avrupa'dan, Güney Amerika'dan vasıflı insan var, VASIFLI İNSANI SEÇİP ALIRSIN, YOL GEÇEN HANI GİBİ GELENLERDEN SEÇMEZSİN.
Teşekkürler

O gerekcelerde biraz daha yazarmisin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Bu adamlar her insan gibi ürüyor ama 2-3 çocukla değil her ailede genelde 4-5 çocuk oluyor bu böyle devam ederse Türk sayısına yaklaşırlar hatta bazı şehirlerde Suriyeli sayısı Türk sayısını geçer hiçbir işte çalışmayanlar direkt tüketici demek bu da daha çok üretim zorunluluğu demek

Çünkü biz savaştan, zulümden kaçıp farklı bir ülkeye kendi ülkelerindeki tehlike geçene kadar "GEÇİÇİ OLARAK" sığınan kişilere mülteci diyoruz. Böyle bir durumda gelen kişilere kapımız her zaman açık. Fakat kendi ülkelerindeki ortam güvenli hale gelmiş, her bayram kendi ülkelerindeki tanıdıklarıyla bayramlaşmaya giden sonra da ülkesinde kalmayıp, sığındığı ülkeye dönen ve "Mülteci" tanımına aykırı hareket eden kişilere mülteci demiyoruz ve onların da ülkeden gitmesini istiyoruz.
Çünkü hem mülteci tanımına aykırı hareket oluyor, hem de ülkedeki nüfus dağılımını, sosyokültürel yapıyı, halk refahını, ekonomiyi kötü yönde etkiliyor görüldüğü üzere.

Soruyu sordum cevapları bekliyorum.Bu arada benim mültecilerin kalması gerektiğini söylediğimi zannetmeyin üstüne usluk gitmelerini istiyorum.Biri sorduda genişçe bi cevap yazayım diye .
Zaten bu savaş bahane.
Adamlar geldi paralarını buraya aktarıp dükkanlar açtılar.
Suriyelileştirdiler ülkeyi bu sayede.
Zaten kimisi bildiğim kadarı ile adam dükkanı türkiyede ikameti suriyede öyleleri de vardı
Nedeni ise adam orada açacağı yer yok ülke karışık zaten bence bu yüzden ülkeye akın ettiler.
Yoğunlukları ise farkederseniz ki Hatay ve çevresi özellikle.
Suriye hükümeti hatay konusunda bir ara istekliydi hatırladığım kadarı ile bu sayede eğer ileride çok iyi kullanırlarsa malesef bazı şehirlerimiz bile elden çıkabilir.
Artık mülteci alımının durdurulup vatandaş olanların sonraki nesillerini Türkleştirmeliyiz veya kendi kültürlerini bize empoze etmelerine engel olmalıyız .

İnsan olanlar kalsın diyorum, Türkler en az ırkçı millettir. Bizim sorunumuz ne idüğü belirsiz mültecilerin kontrolsüzce etrafta gezmesidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri