grant
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Unit UT 33B+ Dijital Multimetre
Yeni nesil UT33 + serisi, tanıtım amaçlı dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlamaktadır. Yenilikçi endüstriyel tasarımımız, bu ürünlerin 2 metre düşüşe dayanabilmesini sağlar. Yeni LCD ekran düzeni daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. UT33 + serisi güvenlik standart
www.uni-t.com.tr
Unit UT 33C+ 600v Dijital Multimetre
Yeni nesil UT33 + serisi, giriş seviyesi dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlıyor. Yenilikçi endüstriyel tasarımımız bu ürünlerin 2 metre düşmeye dayanabilmesini sağlar. Yeni LCD ekran düzeni daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar. Bu seri, kullanıcıların CAT II 600V o
www.uni-t.com.tr
Unit UT 33D+ 600v 10A Dijital Multimetre
Yeni nesil UT33D+ serisi, tanıtım amaçlı dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlamaktadır. Yenilikçi endüstriyel tasarımımız, bu ürünlerin 2 metre düşüşe dayanabilmesini sağlar. Yeni LCD ekran düzeni daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. UT33 + serisi güvenlik st
www.uni-t.com.tr
3 tane multimetre arasında kaldım genel işler birde tamirat için kullanacağım. Kaliteli olarak unit cihazları gördüm hangisi ne işe yarar.