Multiplayer Korku Oyun Önerisi

kylox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
iyi akşamlar arkadaşlar umarım gününüz iyi geçiyordur şimdi konuya geçem.

bana arkadaşım ile oynayabilceğim korku oyunları önerir misiniz? bütçe sorun değil sadece hem korkucağımız hem eğlenceli olacak şekilde istediğinizi önerebilirsiniz.

(lütfen dandirik olmasın sıkıcı olanları oynamak istemiyoruz yani bildiğniz kadar güzel oyunlar önerirseniz sevinirim)

iyi akşamlar arkadaşlar umarım gününüz iyi geçiyordur şimdi konuya geçem.

bana arkadaşım ile oynayabilceğim korku oyunları önerir misiniz? bütçe sorun değil sadece hem korkucağımız hem eğlenceli olacak şekilde istediğinizi önerebilirsiniz.

(lütfen dandirik olmasın sıkıcı olanları oynamak istemiyoruz yani bildiğniz kadar güzel oyunlar önerirseniz sevinirim)
Backrooms olur

devour çok sarıyor

devour bana göre çok korkunç değil daha çok yine çığlık atıp koşuşturma ve aynı seyleri yapmak oluyor birinde bebek yakalarken birinde fare tavuk fln ama arkadaşlar ile saran bir oyun olduğunu biliyorum ama aradığım tarz film gibi olan daha çok korku barındıran türden
Hocam o zaman oyun bulamadıysanoz modlu herobrinle mc

Çok korku oyunu gibi değil ama repo olabilir. Outlast trialsı da öneririm

Online korku oyunlarının tamamı korku+ komedi oluyor zaten.

devour -pacify -phasmophobia- backrooms- outlast trials -in silence-visage

Online korku oyunlarının tamamı korku+ komedi oluyor zaten.

Fears to Fathom: Scratch Creek oyunu örnek olarak verem film tarzında korku oyunu ve komediden çok korku ve hikayesi ile ön plana çıkıyor tabi burda oynayan kişiler de bağlı bazıları bu oyunda bile garip şeyler yapıp daha komedi yapabilir ama bu oyunda komiklik için belli bir sınır var korku ve hikayesi daha ön planda

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

devour -pacify -phasmophobia- backrooms- outlast trials -in silence-visage
devour pacıfy phasmophobia tercih etceğimi sanmıyorum çok puzzle ve tekrar hissettiriyor backrooms ve outlast düşünüyorum in silence ise 2 kişi için sarcağını sanmam visage ise zaten biliyorum coop oyun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri