Neler Yeni

Yardım Mürekkep tanklı yazıcı tavsiye

brsokcu

80+ Bronze
Bütçe
7000.10000
Beyler mürekkep tanklı kaliteli arıza yapmayacak kağıt sıkıştırmayacak güzel fiyat performans bir yazıcı arıyorum. fazla özellik için 2-3 daha veririm önemli değil. Sadece gerçekten fiyatına değecek fiyat performans bir yazıcı arıyorum yardımcı olacak var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler mürekkep tanklı kaliteli arıza yapmayacak kağıt sıkıştırmayacak güzel fiyat performans bir yazıcı arıyorum. fazla özellik için 2-3 daha veririm önemli değil. Sadece gerçekten fiyatına değecek fiyat performans bir yazıcı arıyorum yardımcı olacak var mı?
Epsondan şaşma derim. Canon ve HP de denedim ikisi de 1000 baskı civarında patladı sorunlar çıkardı hurda niyetine duruyor. Epson ile 6000 civarı baskı aldım devam da ediyorum.

brsokcu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sanki HP öneriyorlar hep diye hatırlıyordum. Fiyatı da fazla başka tecrübesi olan var mı ?

Aykut D.

80+ Gold
Epsondan şaşma derim. Canon ve HP de denedim ikisi de 1000 baskı civarında patladı sorunlar çıkardı hurda niyetine duruyor. Epson ile 6000 civarı baskı aldım devam da ediyorum.
Brother marka nasıl agam ?

brsokcu

80+ Bronze
Valla beyler bana deneyimi olan bu tarz seylerden anlayan birisi lazım. ben dakikada bastığı sayfa miktarına bakıyorum hep ama daha bir sürü kriteri var arkalı önlü askı otomatik besleme falan filann

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
epson al bence ben şimdiye kadar sorun yaşamadım

brsokcu

80+ Bronze
Epson EcoTank L3550 modeli dikkatimi çekti. Özellikle dakikada bu kadar hızlı baskı yapan en ucuz yazıcı. Otomatik kağıt besleme vs yok ama önemli bir özellik mi bilmiyorum açıkçası. İnternette bazı insanlar hp satın alın malzeme kalitesi ve ağ bağlanması uygulaması vs çok iyi demişler. Arada kaldım nereden araştıracağımı da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir model de buldum. Otomotik çift taraflı baskı ve belge besleme vs varmış

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Epson, HP, Canon, Kyocera yazıcı işini iyi yapan markalardır. Bir çok kurumsal yerlerde bunlar kullanılıyor.

brsokcu

80+ Bronze
Epson, HP, Canon, Kyocera yazıcı işini iyi yapan markalardır. Bir çok kurumsal yerlerde bunlar kullanılıyor.
zaten tank
lı sadece 4 modelde var epson hp canon ve brother. ben hangi modeli alacağım konusunda şaşırdım çift taraflı baskı olmasını istiyoprum otomatik. 8k dan başlıyor zaten fiyatları duırum bu olunca fakat baskı çözünürlüğü diye bişey var. çok önemli bir şey mi bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Baskı çözünürlüğünü şöyle düşün sanki 720p monitörden 1440p monitöre geçmişsin gibi düşün. Ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur diye biliyorum

brsokcu

80+ Bronze
baskı çözünürlüğü mevzusunu hallettim. Şuan tek mevzu otomatik çift taraflı basan tanklı bir yazıcı arıyorum. Epey (Link) sitesinden filtrelediğimde böyle bir tablo alıyorum. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Baskı hızı yüksek olanı alayım dedim. Ama kendi sitesine girdiğimde baskı hızında şöyle yazıyor anlayamadım mevzuyu.
1704610862248.png

HDogus

80+ Bronze
Epson ve hp iyidir hocam. Canonun renkli kısmı kötü oluyor. Çift taraf baskı işide kolay bende HP 4828 mevcut uygulamadan çift taraf yazdırmayı seçince o kendi ayarlıyor hocam sadece tek sayfaların yazdırma işlemi bitince kağıdı yeniden yerleştirmek gerekiyor.

Top Bottom