Yardım Mürekkep tanklı yazıcı tavsiye

baskı çözünürlüğü mevzusunu hallettim. Şuan tek mevzu otomatik çift taraflı basan tanklı bir yazıcı arıyorum. Epey (Link) sitesinden filtrelediğimde böyle bir tablo alıyorum. Ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Baskı hızı yüksek olanı alayım dedim. Ama kendi sitesine girdiğimde baskı hızında şöyle yazıyor anlayamadım mevzuyu.Alıntıyı görüntüle
Epson EcoTank L4266 bu iyiymiş L4260 da iyiymiş

Sence L6260 a biraz daha yüksek fiyat verilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epson ve hp iyidir hocam. Canonun renkli kısmı kötü oluyor. Çift taraf baskı işide kolay bende HP 4828 mevcut uygulamadan çift taraf yazdırmayı seçince o kendi ayarlıyor hocam sadece tek sayfaların yazdırma işlemi bitince kağıdı yeniden yerleştirmek gerekiyor.
anladım yani otomatik baskı özelliği olmasa bile kağıtları ters çevirip koyunca hallediyor sanırım ?

Beyler bugün almam lazım yardımcı olabilecek var mı ?

Sence L6260 a biraz daha yüksek fiyat verilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım yani otomatik baskı özelliği olmasa bile kağıtları ters çevirip koyunca hallediyor sanırım ?
Aynen hocam ben sürekli 50/100 sayfalık baskı alıyorum çevirmekle uğraşamam dersen otomatik olanlar daha iyi olur tabi.

Valla kafan ağrımasın istiyorsan Epson alacaksın hocam.Cihaz senden sadece kağıt koymani ve karnını doyurmanı istiyor 😁 Al Epson keyfine bak.

Epson her zaman diğerlerinden daha iyidir bence piyasadan daha uygun almak istersen şu siteyede bakabilirsin firma güvenilir sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.

Geri