Müslüman biri neden black metal dinler?
Müslüman biri neden black metal dinlemesin?
Neyse aklıma ne geldi. Günlerden bir gün seneler yıllar evvel aynı bahsettiğim forumda.
Herif dediki hocam sen işte dans eğlence müziğin haram olduğu ayeti istiyorsun ama o ayetleri keçi yemiş olabilir dedi
(Genelde recm için iddia edilir.)
Etme eyleme dedim hadi keçi gitti Hz.Ömerin evindeki ayeti mi yedi dedim ee kitap haline gelene kadar herkesin ezberindeydi. Notlar tutuluyordu dedim. Yok hocam sen bilmezsin daha sonraları oldu filan bilmem kimin gece uyurken oldu.
E dedim keçi gidipte ısrarla o ayetleri mi bulup yedi belki 1000 kişinin evinde olan ayeti yedi deyince tıkandı.
- En'am Suresi, 142. Ayet: "Davarları da O yaratmıştır. Onlarda sizin için bir ısınma ve birçok faydalar vardır. Onlardan yersiniz."
- Nahl Suresi, 66. Ayet: "Şüphesiz sizin için hayvanlarda da büyük bir ibret vardır..."
Hayvanlar bizi yemez yada ayetleri. Tersine biz hayvanları afiyetle yer Allah nasılda güzel yaratmış diye hücresine atomuna sindirim sistemine bize verdiği etin sütün kalitesine içindeki yarara bakarız.
Güzellikleri yok eden bağnazlıktır.
Hz.Muhammed bizanstan en güzel elbiseleri yaptırmak için 33 kadar deve satmıştır. En güzel takım elbiseleri güzellikleri müziği evleri yatları katları gerçek kaliteyi müslümandan alıp gavura verdiler. TV ye bile şeytan icadı dediler.
Ya böyle olursunuz Kur'ana bağlı olup.
Yada bağlı olmaz böyle kalırsınız..