FORUMUBIRAKTIMHOSCAKALIN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 748
Metalin her türünü seviyorum.
Thrash metal hariç
Thrash metal hariç
Günah dinleme.Açıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı cevaplar verirseniz sevinirim...)
sonunda birisi adam akıllı cevaplamışSen değilsen bu senin sorunun çocuk bir Müslüman için demiş. Çocuğa yorum yapmazsın olur biter yani sizinde öyle bi kafa yapınız var ki ben istediğim gibi özgür takılırım ama milletide dindarlığından dolayı eleştiririm. Çocuk Müslüman ve bu konuda hassasiyeti var demek ki. Alakasız şeyler yazıp toxicleştirmeyin.
Müslüman biri neden black metal dinlemesin?Müslüman biri neden black metal dinler?
Black metal'i bırak normal müzik dinlemek bile günah diye biliyorum, he günah seviyesi olarak bakarsak sanki içinde satanizm, kaotik şeyler barındıran müzikler daha günahtır gibi geliyor mantıken.Açıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı cevaplar verirseniz sevinirim...)
Neden? Sebebini söyler misin?Müslüman biri neden black metal dinler?
Biliyorum ve palavra bu yüzden dahil etmiyorum, bende bir şeyler uydurabilirim işime gelmeyen şeyleri manipüle ederek. Buhari hadisleri sahih kaynaktır en sahih kaynaktır ve ilk yazdığım hadis harici hepsi buhari hadisidir. En sahih hadisleri bile böyle ayıklayacaksak incile inanalım incilde de güzel söz var yanlış sözde var. Yanlışları ayıklayıp hristiyan olalım o haldeHocam ravi zinciri ne demek onu bile bilmiyorsun kuvvetle muhtemel. yazdığın bütün hadislerin açıklaması mevcut 1 i hariç sanırım rica ediyorum öğrenip yaz
Sen bilme bir daha bir şey tamam mı?Black metal'i bırak normal müzik dinlemek bile günah diye biliyorum, he günah seviyesi olarak bakarsak sanki içinde satanizm, kaotik şeyler barındıran müzikler daha günahtır gibi geliyor mantıken.
Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Önce bir konuşma üslubunu öğren.Sen bilme bir daha bir şey tamam mı?
Alıntıyı görüntüle?
Şarkı seni etkilemiyorsa hayatını değiştirmiyorsa sorun yokAçıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı cevaplar verirseniz sevinirim...)
Kanka böyleleri hayatının her yerinde olacak, hamd olsun bunlar ibretlik olduğu için ben dinime daha çok bağlanıyorum.sonunda birisi adam akıllı cevaplamış