İstersenız gönderiyrlarbanka kartı falan gönderiyolar mı üye olduktan sonra?
İş bankasına da üye oluyorsunuz fakat öyle direkt bi iş bankası hesabı açılmıyor onaylı hesap tarzında bir şey oluyor diye biliyorumNays onaylı hesaba geçince normal banka hesabı mı açılıyor yoksa nays mı sadece onaylı oluyor? İş ceb den girilmez herhalde.
O şekilde deneyen var mı acaba?Paparada banka olduğu için neden olmasın
Vallahi hâlâ gelmediAz önce vardı ama şu anda gitti yani kaydı tamamladıktan sonra
Görüntülü konustunuz degl mıVallahi hâlâ gelmedi
Hocam paparadan falan para göndermeyi deneyen var mı acaba bir bilginiz var mı?Görüntülü konustunuz degl mı
Bilgim yok fakat olur dişye düşünüyorum da neden denemıyorsunuz?Hocam paparadan falan para göndermeyi deneyen var mı acaba bir bilginiz var mı?
Hocam görüntülü konuşmada müşteri temsilcisi direk banka hesabı olması gerekiyor dedi ben de denemedim. Ama düşündüğümde paparada da iban falan her şey var neden olmasın?Bilgim yok fakat olur dişye düşünüyorum da neden denemıyorsunuz?
papara banka hesabı degl mı nıye denemıyrnuzHocam görüntülü konuşmada müşteri temsilcisi direk banka hesabı olması gerekiyor dedi ben de denemedim. Ama düşündüğümde paparada da iban falan her şey var neden olmasın?
Aynen konuştukGörüntülü konustunuz degl mı
Başka bir şey yapmam gerekiyor muAynen konuştuk
Hocam mantıklı ama adam direk düz banka hesabı gibisinden dedipapara banka hesabı degl mı nıye denemıyrnuz